Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ialomiţa: Un bărbat s-a ales cu braţul amputat după ce a recoltat veninul unei vipere crescute ilegal

Ialomiţa: Un bărbat s-a ales cu braţul amputat după ce a recoltat veninul unei vipere crescute ilegal

Un articol de: B1 TV - 06 Aug 2013, 20:33
Ialomiţa: Un bărbat s-a ales cu braţul amputat după ce a recoltat veninul unei vipere crescute ilegal Foto: click.ro Eveniment

O crescătorie ilegală de vipere a fost descoperită în Ialomiţa, după ce bărbatul care o deţinea a fost muşcat de unul dintre şerpi în timp ce recolta veninul.

În ciuda incidentului, bărbatul nu s-a dus imediat la medic, ci a aşteptat mai bine de o oră, până a terminat de recoltat veninul, timp în care starea lui s-a agravat.

Medicii l-au trimis la un spital din Bucureşti, unde braţul necrozat i-a fost amputat.

Bărbatul deţinea ilegal o crescătorie de vipere, care funcţiona într-un fost C.A.P.

"A ajuns la spital muşcat de unul dintre şerpi, dar le-a ascuns medicilor ce s-a întâmplat cu adevărat, astfel că în momentul în care au văzut braţul necrozat doctorii au dat un diagnostic greşit. După ce starea bărbatului s-a agravat, acesta a recunoscut ce s-a întâmplat cu adevărat, dar a fost prea târziu", a declarat doctorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia, doctorul Vasile Olaru.

Pentru a-i salva viaţa, medicii au fost nevoiţi să-i amputeze bărbatului braţul. Incidentul i-a adus proprietarului crescătoriei şi mai multe probleme, întrucât autorităţile au descoperit activitatea pe care o desfăşura ilegal.

Reprezentanţi ai DSV şi ai poliţiei au mers la sediul firmei, unde au găsit 68 de vipere şi un pui crescute clandestin, pentru ca veninul să fie vândut pe piaţa neagră.

"Persoana respectivă avea documente de achiziţionare de vipere, dar nu avea autorizaţie sanitar veterinară", au declarat autorităţile.

Deşi în localitate existau zvonuri că în sediul fostului C.A.P. se cresc ilegal şerpi veninoşi, nimeni nu a sesizat autorităţile.

Proprietarul crescătoriei ilegale de vipere a primit o amendă de 40.000 de lei.

Un ialomiţean s-a ales cu un braţ amputat după ce a fost muşcat de o viperă pe care o creştea ilegal
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Ialomita