Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Iași: O femeie, mușcată de un maidanez, a fost despăgubită de primărie cu suma de 3.000 lei

Iași: O femeie, mușcată de un maidanez, a fost despăgubită de primărie cu suma de 3.000 lei

Un articol de: - 14 Oct 2013, 21:04
Iași: O femeie, mușcată de un maidanez, a fost despăgubită de primărie cu suma de 3.000 lei Foto: CugetLiber.ro Eveniment

O femeie din localitatea Târgu Frumos din județul Iași a fost mușcată de un maidanez în anul 2008 și, după ce a primit certificat medico-legal pentru rana suferită, a cerut autorităților locale despăgubiri.

Femeia a avut nevoie de 9 zile de îngrijiri medicale după mușcătura de la gambă și s-a prezentat cu un act care demonstra acest lucru la primarul din acea vreme din Târgu Frumos, Gheorghe Tătaru, relatează EVZ.

"Primarul m-a primit în audienţă, dar nu m-a luat deloc în serios. I-am spus să facă ceva cu câinii de pe stradă, dar pe o ureche i-a intrat şi pe alta i-a ieşit. I-am spus atunci că mă voi adresa justiţiei şi voi obţine despăgubiri şi nu m-a crezut", a povestit Maria Cucu.

Femeia s-a adresat iniţial Judecătoriei de la Paşcani, unde a obţinut despăgubiri de 3.000 de lei, sentinţa definitivă fiind dată la Tribunalul Iași.

Judecatorii au precizat că în acest caz, răspunderea civilă îi apartine Consiliului Local Targu Frumos, care avea obligaţia de a înfiinţa adăposturi pentru câinii vagabonzi şi de a asigura personal cu atribuţii în capturarea animalelor.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Iasi,   despăgubiri