Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Revolta unei polițiste rănită grav în misiune: Nu trebuie să ne facem serviciul în sicrie pe 4 roți. Îmi cer doar dreptul la viață...

Revolta unei polițiste rănită grav în misiune: Nu trebuie să ne facem serviciul în sicrie pe 4 roți. Îmi cer doar dreptul la viață...

Un articol de: Redacția B1.ro - 04 Mai 2019, 18:49
Foto: Andrada Voicu / Facebook Eveniment

Andrada Voicu, agent la Poliția Pașcani, a postat un mesaj critic la adresa șefilor din Poliția Română, care nu par interesați de condițiile în care sunt nevoiți să muncească subordonații lor.

Voicu a fost grav rănită în timp ce participa la rezolvarea cazului de dispariţie a unui copil de 3 ani. Ea era într-o maşină Dacia Super Nova veche, cu girofarul în funcțiune, când a fost lovită de o altă maşină, informează Ziarul de Iași.

Mesajul Andradei Voicu, postat pe Facebook:

”Mașinile morții. Cu astfel de autoturisme sunt trimiși unii polițiști la evenimente. Neinscripționate, cu semnale luminoase/acustice neomologate.
În timp ce pe pagina oficială a Poliției Române se postează în fiecare zi fotografii cu domnișoare care au buzele uuuun pic mai mici decât colacul de la wc, cu dinți perfect aliniați si zâmbete mișto, cu autoturisme noi si sclipitoare, noi ne pierdem dinții, picioarele, viețile, de parcă la începutul școlii de poliție am semnat contract cu moartea, nu cu instituția în sine. 

Cui îi pasă de faptul că stăm internați la ATI cu fracturi deschise, cu dureri sfâșietoare, cu hemoragii cerebrale, rugându-ne pentru viețile noastre și așteptând să treacă perioada critică, pentru a ști sigur că vom scăpa cu viață?

Cui îi pasă că tata a murit după ce a auzit de accidentul meu? 

Nimănui. Toți cei "mari" care ne-au asigurat de sprijinul lor, ne-au întors spatele și ne-au lăsat amanet. Nu ne mai întreabă nimeni dacă suntem/vom mai fi oameni normali, sau dacă am rămas cu sechele. Nu îi pasă nimănui că cel puțin un an din vietile noastre ne va fi furat de spitalizări, operații și recuperare. 
Domnilor/doamnelor care ne conduceți, îl mai țineți minte pe colegul nostru de la Suceava, care a fost injunghiat de zeci de ori? Dar pe ceilalți colegi care au murit cu zile? Căci noi ne aducem aminte și aprindem lumânări pentru ei. Ați vuit în toată țara, că veți face, că veti drege, că ne veți ajuta cu legi care să ne protejeze, că vom avea dotări și mașini care să ne ofere siguranță. Ați făcut căcatul praf. Situația e aceeași în fiecare zi.

Domnilor/doamnelor care ne conduceți, dumneavoastră aveți impresia că cerem prea mult?

Eu sunt de părere că îmi cer doar dreptul la viață. Că nu trebuie să ne facem serviciul în sicrie pe 4 roți.

Nu vreau să mor la serviciu din cauza incompetenței unora. Mai am o viață lungă(sper eu) în față și vreau să mi-o trăiesc decent si frumos. Nu cu frica de-a urca într-o cocină cu pretenție de mașină.

Îmi doresc din tot sufletul să existe karma, iar celor vinovați de situația in care ne aflăm noi, "talibanii" din stradă (așa cum ne numea un superior), să li se intoarcă. Eventual, să le iasă pe ochi.

Iar celor care se bucură atunci când află despre faptul ca polițiștii mor cu zile, le doresc sănătate. Că-i mai bună decât toate”.
 

Citeşte mai multe despre:   politia romana,   iasi
 
 
 
Loading...