Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Iași: Senatorul PPDD Ionel Agrigoroaei, amenințat cu moartea de un tânăr interlop care i-a săpat o groapă în curte (FOTO)

Iași: Senatorul PPDD Ionel Agrigoroaei, amenințat cu moartea de un tânăr interlop care i-a săpat o groapă în curte (FOTO)

Un articol de: - 24 Noi 2014, 11:17
Foto: gandul.info Eveniment

Membrii clanului interlop Tănase de la Iaşi au săpat un mormânt în curtea vilei în care locuieşte senatorul Ionel Agrigoroaei, ameninţându-l pe acesta cu moartea.

Din acest motiv, parlamentarul a înaintat, sâmbătă, o plângere penală la Poliție, dar și o solicitare către ministrul de Interne, Gabriel Oprea, pentru protecție specială, spunând că viața îi este pusă în pericol.

Senatorul spune că este terorizat de trei săptămâni de un tânăr de 19 ani, Vandam Constantin, membru al familiei țigănești, relatează Adevărul.

Tânărul a săpat zilele trecute o groapă în curtea în care locuieşte senatorul, după care i-a spus că acolo va fi înmormântat.

Sâmbătă dimineața, interlopul i-a spus soţiei senatorului că “este păcat că trebuie să moară atât de tânără”.

Vandam Constantin a devenit proprietar pe un corp de clădire al vilei în care locuieşte Agrigoroaie în urmă cu câteva luni.

Din cauza unui credit neplătit către Piraeus Bank, executorii judecătoreşti au scos la licitaţie un corp al imobilului senatorului.

Tânărul de 19 ani a aflat despre licitație și a plătit 37.000 de euro pentru a intra în posesia corpului de clădire.

După finalizarea procedurilor de executare, Vandam Constantin s-a mutat în partea sa de casă, separată de un zid de restul imobilului, în care continuă să locuiască Ionel Agrigoroaei şi familia sa.

Potrivit solicitărilor înaintate autorităţilor, dar şi a declaraţiilor oferite de către Ionel Agrigoroaei, din acel moment a început o amplă acţiune de intimidare, scopul final fiind, susţine senatorul, evacuarea sa din întregul imobil.


Foto: adevarul.ro

Citeşte mai multe despre:   Iasi,   interlop
 
 
 
Loading...