A ajuns la spital în stare gravă după ce a mâncat…. Ciuperci cu rachiu

A ajuns la spital în stare gravă după ce a mâncat.... Ciuperci cu rachiu

Medicii de la un spital din Iaşi au fost în alertă maximă vineri, după ce un bărbat a ajuns în stare gravă la unitatea medicală. Omul mâncase ciuperci cu rachiu. De altfel, medicii au descoperit că bărbatul era un mare consumator de băuturi spirtoase. Pe lângă acesta, alte două persoane au ajuns la spital cu intoxicaţii alimentare grave, informează B1 TV.

IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR! EA E CELEBRA CÂNTĂREAȚĂ CARE A RENUNȚAT DE TOT LA HAINE! S-A VĂZUT TOT (GALERIE FOTO)

Deşi întreaga familie a consumat acelaşi tip de ciuperci, doar bărbatului i s-a făcut rău. Şi asta pentru că el a ales o combinaţie proprie: ciuperci cu rachiu. La câteva ore, bărbatul de 34 de ani a acuzat stări de rău, iar când a văzut că nu îşi revine, soţia sa a sunat la 112. Botoşăneanul a fost transportat de urgenţă la un spital din Iaşi şi a început imediat şedinţele de dializă. Starea sa era una critică.

LACRIMI PENTRU CRISTI BORCEA! NU A MAI SUPORTAT DUREREA! A FĂCUT GESTUL EXTREM ÎN ÎNCHISOARE! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

La acelaşi spital, a ajuns şi o bătrână de 77 de ani. Femeia mâncase ouă roşii făcute pentru masa de Paşte, după o lună de la fierbere. Bătrâna a stat acasă o săptămână, deşi avea greaţă şi vărsături. Ea nu a mai rezistat şi a mers la spital. Acolo, medicii au băgat-o direct în perfuzii, pentru hidratare.

OANA LIS ÎN DOLIU! A MURIT FOSTUL POLITICIAN! S-A ÎNTÂMPLAT DIMINEAȚA! ULTIMELE IMAGINI SUNT ȘOCANTE (GALERIE FOTO)

Iar asta în timp ce o altă femeie a ajuns la spital cu insuficiență renală acută, după ce a mâncat zacuscă de pește. Din fericire, medicii au reușit să o trateze. Acum, femeia se află în afara oricărui pericol.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe