Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment IGPR: POLIȚIȘTII au acționat CORECT în cazul lui GHIȚĂ. NU se confirmă PLECAREA lui din țară

IGPR: POLIȚIȘTII au acționat CORECT în cazul lui GHIȚĂ. NU se confirmă PLECAREA lui din țară

Un articol de: - 28 Dec 2016, 12:26
IGPR: POLIȚIȘTII au acționat CORECT în cazul lui GHIȚĂ. NU se confirmă PLECAREA lui din țară Eveniment

Ministrul de Interne, Dragoș Tudorache, a solicitat șefului Poliției Române să demareze o anchetă privind modul în care au acționat polițiștii care trebuiau să-l supravegheze pe Sebastian Ghiță. Poliția Română a transmis că ancheta a fost finalizată, iar verificările au arătat că echipajul a procedat corect, în baza mandatului pe care l-a avut de la procurorul de caz.

IGPR a mai transmis că ”nu au rezultat date care să confirme ieșirea din țară a persoanei în cauză”.

Polițiștii din cadrul I.P.J. Prahova au executat activități de aducere la îndeplinire a citației procedurale, a mandatului de aducere, precum și de executare a măsurilor  controlului judiciar.

Polițiștii din cadrul Direcției Operațiuni Speciale  au desfășurat activitățile dispuse de procuror, prin ordonanță. Acestea au avut drept scop completarea materialului probator, fără limitarea libertății de mișcare a inculpatului Ghiță Sebastian.

Cu privire la aceste activități nu au fost constate încălcări ale normelor procedurale, iar în ceea ce privește cooperarea interinstituțională s-au dispus măsuri pentru îmbunătățirea acesteia”, se arată în comunicatul Poliției Române.

Aceasta mai transmite că polițiștii continuă cercetările pentru punerea în executare a mandatului de aducere emis pe numele inculpatului Ghiță Sebastian, cadrul procedural limitând activitățile, comparativ cu măsurile dispuse în cazurile de dare în urmărire a unei persoane. De asemenea, au fost intensificate controalele la punctele de trecere a frontierei.

 

Citeşte mai multe despre:   IGPR,   Politia Romana,   politie,   politisti,   ancheta,   Sebastian Ghita