Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Îl mai ții minte pe Pistruiatul? Uite cum arată acum și cu ce se ocupă. Dacă îl întâlnești pe stradă, cu siguranță NU O SĂ-L RECUNOȘTI! (FOTO)

Îl mai ții minte pe Pistruiatul? Uite cum arată acum și cu ce se ocupă. Dacă îl întâlnești pe stradă, cu siguranță NU O SĂ-L RECUNOȘTI! (FOTO)

Un articol de: - 18 Feb 2018, 20:23
Eveniment

Năzdrăvanul roșcovan care în 1973 încânta românii alături de Sergiu Nicolaescu și-a pierdut strălucirea. Din păcate, nu a urmat actoria, ci a devenit șofer.

Costel Băloiu a  mărturisit într-un interviu despre cum a fost viața sa de când a dispărut din lumina reflectoarelor și și cum a rămas fără loc de muncă la un moment dat, după ce s-a luat la harță cu patronul firmei la care muncea. În prezent lucrează ca șofer la Ministerul Educației și este foarte satisfăcut de ceea ce face, chiar dacă nu câștigă foarte bine.

„Anul acesta am fost la un casting, a insistat un prieten, dar nu am putut să accept rolul. Trebuia să joc rolul unui golan care controla fel de fel de mizerii și gunoaie, nu îți spun ce replici avea… Le-am spus că nu pot să vorbesc așa și că nu pot să accept. Nu am regrete! Dacă nu mi-a convenit, m-am retras. Am luat multe decizii la nervi, multe idioate, am mai dat-o și de gard, de ce să nu recunosc…”, a spus Costel Băloiu, alias Pistruiatul.

„M-am gândit de multe ori care ar fi fost povestea mea de viață, ce prieteni aș fi avut, de multe ori mă întreb dacă persoana de lângă mine vorbește cu omul Băloiu sau se gândește că se află lângă Pistruiatul?  Știi… Când o să dau colțu` nu o să spună nimeni: „A murit Costel Băloiu”. O să spună: „A murit Pistruiatul”!…”, a încheiat Costel Băloiu, conform libertatea pentru femei.

 
 
 
Loading...