Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ilfov: Încă o săptămână de carantină pentru localitățilei Domneşti, Pantelimon şi Voluntari. Locuitorii din comuna Jilava scapă de restricții

Ilfov: Încă o săptămână de carantină pentru localitățilei Domneşti, Pantelimon şi Voluntari. Locuitorii din comuna Jilava scapă de restricții

Un articol de: Elena Stanciu - 17 Apr 2021, 23:29
Ilfov: Încă o săptămână de carantină pentru localitățilei Domneşti, Pantelimon şi Voluntari. Locuitorii din comuna Jilava scapă de restricții Foto: facebook.com/PrefecturaBN Eveniment

Carantina zonală a fost prelungită cu o săptămână în localitățilei Domneşti, Pantelimon şi Voluntari, anunță Prefectura Ilfov. Măsura intră în vigoare începând de sâmbătă seară. Pe de altă parte, autoritățile anunță încetarea carantinei instituite în localitatea Jilava din același județ.

 

Carantină prelungită cu 7 zile în localitățile ilfovene Domnești, Pantelimon și Voluntari

 

”Măsura de carantină zonală se prelungește cu 7 zile pentru localitățile ilfovene Domnești, Pantelimon și Voluntari, începând cu data de 17.04.2021, ora 22:00”, se arată în anunțul autorităților locale.

”Ca urmare a analizelor de risc efectuate de către Direcția de Sănătate Publică a județului Ilfov pentru comunitățile din localitățile ilfovene Domnești, Pantelimon și Voluntari și a avizelor emise de Institutul Național de Sănătate Publică, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a adoptat în ședința extraordinară” de sâmbătă hotărârile privind propunerea prelungirii carantinei în comuna Domnești, cu satele aparținătoare Domnești și Țegheș, și orașele Pantelimon și Voluntari.

Propunerile CJSU Ilfov au fost înaintate către Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției, iar șeful Departamentului pentru Situațiii de Urgență, Raed Arafat, a semnat ulterior ordinele privind prelungirea carantinei.

Carantină prelungită cu 7 zile în localitățile ilfovene Domnești, Pantelimon și Voluntari

 Gata, e oficial! Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea

Autoritățile au decis încetarea măsurii de carantină zonală pentru comuna Jilava

 

Pe de altă parte, în aceeași ședință a Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov s-a luat decizia încetării măsurii de carantinare a localității Jilava.

”Instituția Prefectului – Județul Ilfov informează cu privire la faptul că astăzi, 17 aprilie 2021, în cadrul ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a fost adoptată Hotărârea nr. 104 din 17.04.2021 privind încetarea măsurii de carantină zonală pentru comuna Jilava, județul Ilfov”, se arată în anunțul autorităților locale.

Autoritățile ilfovene au decis încetarea măsurii carantinei zonale în comuna Jilava

Citeşte mai multe despre:   carantina,   Ilfov