Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Imaginea zilei: O funcționară protestează pentru un salariu mai mare, dar se încurcă la o socoteală elementară (FOTO)

Imaginea zilei: O funcționară protestează pentru un salariu mai mare, dar se încurcă la o socoteală elementară (FOTO)

Un articol de: - 14 Iul 2016, 16:46
Imaginea zilei: O funcționară protestează pentru un salariu mai mare, dar se încurcă la o socoteală elementară (FOTO) Foto: pentrutimisoara.ro Eveniment

O fotografie de la greva angajaților din administrația locală a devenit imaginea zilei. O funcționară care cerea un salariu mai mare s-a încurcat la un calcul de clasa a IV-a.

Fotografia o arată pe femeie purtând un afiș pe care scria că 37 de funcționari deservesc 10.000 de locuitori, ceea ce, după socoteala sa, înseamnă "1 angajat la 370 de locuitori", scrie hotnews.

Foto: pentrutimisoara.ro

Sindicaliștii cer majorarea salariilor de baza cu 25% și acordarea normei de hrană pentru toți salariații din administrația publică locala, acolo unde resursele bugetare permit acest lucru, eliminându-se astfel discriminările dintre salariații care primesc și cei care nu-l primesc. Totodată, aceștia solicită ca salariații din administrația publică locală să beneficieze de vouchere de vacanță.

Citeşte mai multe despre:   elevi,   greva