Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Imagini de colecție. Militarii români, trageri reale pe timp de noapte, în cadrul exercițiului multinațional Saber Guardian 2019 (FOTO)

Imagini de colecție. Militarii români, trageri reale pe timp de noapte, în cadrul exercițiului multinațional Saber Guardian 2019 (FOTO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 15 Iun 2019, 18:41
Imagini de colecție. Militarii români, trageri reale pe timp de noapte, în cadrul exercițiului multinațional Saber Guardian 2019 (FOTO) foto: Facebook Eveniment

Saber Guardian 19, cel mai mare exercițiu multinațional al anului, se desfășoară în aceste zile în România. Acestea fiind spuse, Brigada 8 LAROM „Bogdan I” a publicat o serie de imagini spectaculoase, cu executarea tragerilor reale pe timp de noapte, în poligonul Cincu.Peste 8.000 de militari din șase țări (Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, România, Ungaria și Statele Unite ale Americii) participă, în perioada 3-24 iunie, la exercițiul multinațional „Saber Guardian 2019” (SG19), condus de Forțele Terestre ale Statelor Unite din Europa și Statul Major al Forțelor Terestre al Armatei României.„Convoaie de personal și tehnică, românești și aparținând unor state membre NATO și partenere, se vor deplasa, în această perioadă, pe căi de comunicații rutiere, feroviare, aeriene, maritime și fluviale, în vederea participării, între 3 și 24 iunie, la faza operațională a celui mai important program de pregătire multinațională din acest an în România - Saber Guardian 2019 (SG19) și exercițiile conexate", anunța anterior Ministerul Apărării Naționale.

Astfel, deplasarea convoaielor militare românești se face din zonele de dislocare la pace a marilor unități și unități participante la exercițiu către poligoanele Cincu, Babadag, Smârdan, Capu Midia, Boboc, Bordușani și spre alte zone de instruire, iar cele aparținând armatelor străine se vor deplasa dinspre punctele de trecere ale frontierei către aceleași locații de instruire.

 Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

 


 

Citeşte mai multe despre:   Saber Guardian,   NATO