Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Imagini revoltătoare: Gândaci, filmați într-un salon de la secția de pediatrie a Spitalului de Urgenţă din Arad (VIDEO)

Imagini revoltătoare: Gândaci, filmați într-un salon de la secția de pediatrie a Spitalului de Urgenţă din Arad (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 01 Iun 2017, 09:50
Imagini revoltătoare: Gândaci, filmați într-un salon de la secția de pediatrie a Spitalului de Urgenţă din Arad (VIDEO) Eveniment

Este ancheta la Spitalul Județean Arad după ce o mămică a filmat gândaci într-un salon de pediatrie și a postat apoi imaginile pe internet. În saloanele care ar trebui să strălucească de curățenie, micuții trebuie să înfrunte, pe lângă boala de care suferă, şi invazia insectelor care se plimbă peste tot. Prin chiuvete, sertare, pe paturile unde dorm copiii și chiar pe mâncare. Celor mici le este frică să stea în saloane din cauza gândacilor, se plâng părinţii. Reprezentanţii unităţii medicale dau din umeri şi spun că numai în această lună s-au făcut trei dezinsecţii, dar insectele continuă să apară în saloane, informează B1 TV.

Îngroziţi, copiii internaţi la secţia de pediatrie a Spitalului de Urgenţă din Arad plâng şi cer ajutorul părinţilor pentru a scăpa de musafirii nepoftiţi din saloane. În loc de linişte pentru a se recupera, au parte de clipe chinuitoare pe patul de spital. Peste tot - în sertare, pe chiuvete, pe calorifere sau pervaz, stăpâni sunt gândacii.

Imagini revoltătoare: Gândaci, filmați într-un salon de la secția de pediatrie a Spitalului de Urgenţă din Arad

Imaginile incredibile au fost filmate de o mamă revoltată de condiţiile în care a fost obligată să stea în salon împreună cu fiul ei în vârstă de șase ani.

”Gândacii erau peste tot. Adică, peste tot! Când spun peste tot, prin sertare, la dulăpior, pe dulăpior, pe mâncare, pe sticlele cu apă, pe chiuvetă, pe pereţi”, povestește mămica.

Femeia îşi aminteşte cu groază de zilele petrecute în spital şi povesteşte că insectele l-au îngrozit pur şi simplu pe băieţelul ei, care de frica gândacilor plângea mai tot timpul.

”Într-o seară chiar a ieşit pe hol pe la vreo 11 seara - nu vreau să exagerez, cam aşa era ceasul. Nu voia să mai intre în salon, că îi era frică de gândaci. Nu voia să mai intre. Şi eu i-am spus că nu o să mai vină gândacii pentru că mama nu o să doarmă şi două nopţi nu am dormit deloc cât am stat internată. Am vânat gândacii. Umblau pe dungă, pe pat, pe la capul copilului, pe perete. Şi eu i-am prins. ”, a mai spus femeia.

Conducerea spitalului recunoaşte că mişună gândacii la Pediatrie. Spun că au luat măsuri, însă niciuna nu a dat roade până acum. Din cauza supraaglomerării secţiilor din spital, încăperile nu pot fi golite complet și după câteva ore de la startul dezinsecţiei, copiii trebuie să se întoarcă în saloane.Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?

"Contractul cu firma de specialitate prevede câte o dezinsecţie pe trimestru, dar în secţia Pediatrie 2 doar în această luna s-au făcut deja trei dezinsecţii, iar acestea se vor face de câte ori va fi nevoie", susţine Simina Roz, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad s-a mai aflat în centrul unui scandal în luna martie, când mai mulţi părinţi comparau unitatea medicală cu un lagăr de exterminare. Oamenii povesteau atunci că la Secţia de Boli Infecţioase Pediatrie micii pacienţii sunt nevoiţi să stea chiar şi câte trei în pat şi acuzau personalul medical de neglijenţă.
 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Arad,   copii,   mama