Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Imagini scandaloase la Maternitatea Fălticeni. Mai multe incubatoare pentru bebeluși, aduse cu o remorcă care transportă gunoi (VIDEO)

Imagini scandaloase la Maternitatea Fălticeni. Mai multe incubatoare pentru bebeluși, aduse cu o remorcă care transportă gunoi (VIDEO)

Un articol de: - 16 Mai 2017, 17:44
Imagini scandaloase la Maternitatea Fălticeni. Mai multe incubatoare pentru bebeluși, aduse cu o remorcă care transportă gunoi (VIDEO) foto: observator.tv Eveniment

Imagini incredibile la viitoarea maternitate din Fălticeni. Mai multe incubatoare pentru nou-născuți au fost transportate de către muncitorii de la salubrizare cu ajutorul unei remorci de tractor pe care o folosesc în general la transportul gunoaielor.

Muncitorii sunt de părere că nu exista posibilitatea contaminării cu bacterii a aparaturii medicale fiindcă "au dat un pic cu furtunul", potrivit observator.tv

Primarul Cătălin Coman a spus că nu consideră această situație o mare problemă și a explicat că acea remorcă transportă doar mobilier, nu și echipamente medicale sensibile.

Cei de la DSP Suceava au anunțat că au pornit o anchetă în acest caz fiindcă nu e normal ca echipamentele medicale să fie transportate astfel.

Maternitatea din Fălticeni va fi inaugurată vineri, moment la care a fost invitat și ministrul Sănătății, Florian Bodog, a spus managerul Spitalului Municipal Fălticeni, Vlad Morariu.

Acesta a mai spus că investiția a presupus și schimbarea instalațiilor electrice și sanitare și instalarea sistemului de furnizare a oxigenului.

Mai multe incubatoare pentru bebeluși, aduse cu o remorcă care transportă gunoi

În apartamentul morții din Onești a existat un al treilea muncitor. Ce s-a întâmplat cu el