Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Imaginile zilei vin din Parlament: Jean Claude Juncker l-a sărutat pe frunte pe Traian Băsescu înainte de discursul din plen (VIDEO)

Imaginile zilei vin din Parlament: Jean Claude Juncker l-a sărutat pe frunte pe Traian Băsescu înainte de discursul din plen (VIDEO)

Un articol de: - 11 Mai 2017, 11:39
Imaginile zilei vin din Parlament: Jean Claude Juncker l-a sărutat pe frunte pe Traian Băsescu înainte de discursul din plen (VIDEO) Eveniment

Imaginile zilei vin din Parlamentul României, acolo unde președintele Comisiei Europene, Jean Claude Jucker a susținut un discurs în fața aleșilor. 

Înainte de cuvântarea despre viitorul Uniunii Europene, Jucker i-a salutat pe oficialii români. Traian Băsescu a fost cel care s-a bucurat de cel mai călduros salut din partea șefului Comisiei Europene. 

În momentul în care l-a văzut Juncker l-a sărutat pe frunte pe fostul președinte, după care l-a îmbrățișat. 

Jean Claude Juncker îl sărută pe frunte pe Traian Băsescu

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Jean Claude Juncker este, de altfel, cunoscut pentru gesturile sale ieșite din comun față de alți lideri politici ai continentului. 

Dovadă este o întâlnire pe care acesta a avut-o în 2015 cu premierul Ungariei, Viktor Orban, la Riga. 

"Salut, dictatorule!", i-a spus șeful CE, premierului de la Budapesta, după care i-a dat o palmă peste obraz. VEȘTI BUNE! Kaufland are o SURPRIZĂ pentru clienţi în fiecare zi, la ora 12.00

Un alt moment neobișnuit de la același eveniment a fost cel în care Juncker i-a propus premierul elen de atunci Alexis Tsipras, sosit fără cravată, să i-o împrumute pe a sa.

Un moment la fel de celebru este cel în care Juncker l-a pupat pe obraz pe liderul populist britanic Nigel Farage, în Parlamentul European, la câteva zile după ce britanicii au votat pentru ieșirea țării lor di Uniunea Europeană. 

Jean-Claude Juncker vizitează România, joi, pentru prima dată în calitate de preşedinte al Comisiei Europene. La discursul preşedintelui Comisiei Europene, în plenul reunit al Parlamentului, au asistat și foști premieri Victor Ciorbea și Adrian Năstase.

Jean Claude Jucker și Viktor Orban

Jean Claude Jucker și Nigel Farage în Parlamentul European

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citeşte mai multe despre:   Jean-Claude Juncker,   Traian Basescu,   presedinte,   Comisia Europeana