Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Împăratul Iulian: Cioabă, adus în țară cu un avion privat. Urmează 30 de zile de doliu şi funeralii cum nu s-au mai văzut

Împăratul Iulian: Cioabă, adus în țară cu un avion privat. Urmează 30 de zile de doliu şi funeralii cum nu s-au mai văzut

Un articol de: - 18 Aug 2013, 13:59
Împăratul Iulian: Cioabă, adus în țară cu un avion privat. Urmează 30 de zile de doliu şi funeralii cum nu s-au mai văzut Foto: evz.ro Eveniment
Trupul nensufleţit al Regelui Cioabă va fi adus în ţară cu avionul, în cursul zilei de luni, a spus Iulian Rădulescu, Împăratul Romilor.

Totodată, el a precizat că vor urma 30 de zile de doliu şi funeralii "cum nu s-au mai văzut" şi îndemnat comunitatea romilor la pace, spunând să "nu-şi facă griji, pentru că cei care trebuie să aibă grijă, vor avea în continuare"

„Am fost sunat din Turcia de copiii lui Cioabă, care mi-au spus că regele a murit. Urmează 30 de zile de doliu. Peste două-trei săptămâni vom întruni Consiliul de Coroană şi vom hotărî cine îl va urma la tron. Conform legii noastre, cel care îi urmează este Dorin, fiul lui cel mare", a declarat Iulian pentru Mediafax.

Familia lui Florin Cioabă doreşte ca acesta să fie înmormântat în acelaşi cavou cu tatăl său, Ioan Cioabă, în Cimitirul Municipal din Sibiu.

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioabă a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya.