Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Imunitatea parlamentarilor, ÎN FAVOAREA CORUPȚILOR! Laszlo Borbely - bine mersi în libertate, consilierul complice - la puşcărie

Imunitatea parlamentarilor, ÎN FAVOAREA CORUPȚILOR! Laszlo Borbely - bine mersi în libertate, consilierul complice - la puşcărie

Un articol de: - 30 Mai 2017, 14:48
Imunitatea parlamentarilor, ÎN FAVOAREA CORUPȚILOR! Laszlo Borbely - bine mersi în libertate, consilierul complice - la puşcărie Eveniment

Cine fură o pâine ajunge-n pușcărie, cine fură un milion ajunge ministru. Cam așa stă treaba cu corectitidinea în România.

Fostul ministru al Mediului, Laszlo Borbely a scăpat de acuzaţiile de corupţie după ce Parlamentul a votat împotriva deschiderii unei anchete de corupţie. În schimb, consilierul acestuia, Szabolcs Szepessy, cel care ar fi intermediat şpaga care a ajuns la liderul UDMR, a fost condamnat şi a ajuns în penitenciar.

În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi doi afacerişti, Ioan Ciocan şi Anton Petru Molnar, la câte 2 ani şi 6 luni închisoare cu executare, pentru cumpărare de influenţă.

Ceea ce este halucinant este faptul că cel care a primit șpaga este în libertate, în speță Laszlo Borbely, scrie Adevărul.

În ciuda unor probe: interceptări telefonice, declaraţii de martori şi facturi fiscale, sentința este în vavoarea maghiarului.

Acum, fostul deputat și ministru Borbely Laszlo a fost numit consilier de stat al primului-ministru.

Citeşte mai multe despre:   Laszlo Borbely,   coruptie,   Justitie