Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment În apartamentul morții din Onești a existat un al treilea muncitor. Ce s-a întâmplat cu el

În apartamentul morții din Onești a existat un al treilea muncitor. Ce s-a întâmplat cu el

Un articol de: Andrei Vlad - 04 Mar 2021, 13:06
În apartamentul morții din Onești a existat un al treilea muncitor. Ce s-a întâmplat cu el Sursa foto: zdbc.ro Eveniment

În afara celor doi muncitori uciși cu sânge rece de către Gheorghe Moroșan, oneșteanul adus la disperare din cauza problemelor judiciare, a existat o a treia persoană care a intrat în apartament. 

Inginerul Dan Jitea este cel care, în dimineața din ziua tragediei a fost prezent în apartamentul din Onești, informează Antena 3. Șeful celor doi electricieni a fost la fața locului, în jurul orei 10, unde a discutat despre lucrare, după care a plecat. 

La câteva zeci de minute, Dan Jitea a fost apelat de muncitorul Dan Pătatu, pentru a-i cere mai multe materiale șefului de echipă. În jurul orei 11.00, Dan Jitea a fost apelat chiar de către Moroșan, care a declarat că imobilul îi aparține. De asemenea, i-a adresat mai multe injurii și amenințări, după care Dan Jitea a sunat la poliție care au trimis la fața locului două echipaje. 

La ora 11.59, Jitea l-a sunat pe Dan Pătatu, care i-a transmis șefului său că este amenințat cu un cuțit. 

 

Negocieri lamentabile cu Gheorghe Moroșan, din partea Poliției

 

Poliția a eșuat lamentabil, prin încercările de negociere cu Gheorghe Moroșan.

 

Criminal: De 10 ani de zile eu tot am scris. Nu mi-a dat niciun răspuns. Hotărârea judecătorească nu mi-a dat-o nimeni. Nu este. Vă duceţi şi faceţi rost de ea. Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!

Poliţist: Nu ar fi mai bine să vă liniştiţi...

Criminal: Nu mă liniştesc deloc. Ascultă-mă ce îţi spun. De nu-i vezi morţi aici (...). Bă, bag cuţitul ăsta în ei, ascultă-mă ce îţi spun eu!

Poliţist: Calmaţi-vă!

Criminal: Nu mă calmez deloc. De zece ani de zile tot sunt calm. De zece ani de zile tot fac la bandiţii din miliţie şi la bandiţii din justiţie. Nu mă abţin deloc. Nişte bandiţi şi un hoţ. Împreună cu comandantul vostru este un bandit şi cel de la Bacău, alt bandit. Un hoţ şi un nenorocit. Ascultă ce-ţi spun! Băi, băieţi! Du-te şi vezi-ţi de treaba ta. Nu stau de vorbă cu tine decât în baza hotărârii judecătoreşti, atât. Eu nu stau cu nimeni de vorbă. Am, stat 10 ani.

Citeşte mai multe despre:   Onesti,   Cazul onesti,   Gheorghe Morosan,   crime