Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment În locul covorului de flori din fața clubului Colectiv tronează un strat de asfalt proaspăt turnat. Cum arată acum locul tragediei care a întristat o țară întreagă (VIDEO)

În locul covorului de flori din fața clubului Colectiv tronează un strat de asfalt proaspăt turnat. Cum arată acum locul tragediei care a întristat o țară întreagă (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 26 Iun 2016, 16:29
În locul covorului de flori din fața clubului Colectiv tronează un strat de asfalt proaspăt turnat. Cum arată acum locul tragediei care a întristat o țară întreagă (VIDEO) Foto: puterea.ro Eveniment

La mai bine de jumătate de an de la tragedia de la Colectiv, în faţa clubului, în locul covorului de flori şi lumânări tronează un strat de asfalt proaspăt turnat.

Spaţiul pe care cu 8 luni în urmă zeci de tineri îşi trăiau ultimele momente este acum complet refăcut, fără a mai păstra ceva din urmele tragediei.

Aşa arată acum locul unde acum mai bine de şapte luni se transformase în loc de pelerinaj în memoria tinerilor care şi-au pierdut viaţa în incendiul de la Colectiv.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Aici familile şi apropiaţii victimelor veneau să aprindă lumânări şi să se roage pentru cei care au piert.

Acum însă nu mai este nimic. Autorităţile au asfalatat zona din faţa clubului ştergând orice urmă a tragediei. Oamenii sunt revoltați, potrivit B1TV.

În tragedia de la Colectiv 64 de tineri şi-au pierdut viaţa.

Citeşte mai multe despre:   Colectiv,   flori,   tragedie