Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment În locul fostei fabrici de bere Grivița vor fi construite birouri și locuințe: O companie lituaniană a cumpărat terenul

În locul fostei fabrici de bere Grivița vor fi construite birouri și locuințe: O companie lituaniană a cumpărat terenul

Un articol de: - 12 Iul 2016, 18:35
În locul fostei fabrici de bere Grivița vor fi construite birouri și locuințe: O companie lituaniană a cumpărat terenul Eveniment

Pe locul fostei fabrici de bere Grivița vor fi construite mai multe blocuri de locuințe și birouri. Noul proprietar, o companie lituaniană, a cumpărat cei 11.000 de metri pătrați cu suma de 5 milioane de euro.

Terenul găzduiește trei clădiri monument, dependințele Mălțărie, Orzărie și Corp Administrativ ale fostei Fabrici de Bere Grivița.

Clădirile monument au reprezentat mare interes pentru dezvoltator, care a apreciat istoria locului și oportunitatea de a realiza un proiect mixt care să includă conversii, restaurări dar și clădiri noi de birouri și rezidențial, se arată într-un comunicat al companiei Hanner Holding, remis marți agerpres.

Compania are afaceri în Lituania, Letonia, Rusia, Ucraina, Belarus și România și are în plan extinderea în Germania și Marea Britanie.