Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment În sectorul 2, jocul politic se mută la DNA

În sectorul 2, jocul politic se mută la DNA

Un articol de: Ramona Zaharia - 21 Sep 2020, 19:11
În sectorul 2, jocul politic se mută la DNA Eveniment

Administrația Domeniului Public sector 2 anunță printr-o postare pe o pagină de socializare că a formulat o plângere penală împotriva ministrului Educației Monica Anisie și a șefei DSP, Oana Nicolescu, fina ministrului Anisie.

Plângerea se referă la folosirea influenței pe care PNL sector 2 o are la nivelul DSP București și prin care s-a început o campanie de defăimare a ADP sector 2.

“ADP Sector 2 nu face politică, doar administrație în folosul cetățeanului.

ADP Sector 2 a reacționat astăzi față de modul în care persoane angajate politic, cu notorietate în administrația publică locală a sectorului 2 s-au folosit de influența pe care o au la nivelul D.S.P. a Municipiului București, pentru obținerea unor avantaje proprii de natură electorală în perspectiva apropiatelor alegeri locale.

Astfel, față de modul în care respectivele persoane au inițiat o  campanie de  defăimare a ADP Sector 2 comunicând în mod intenționat publicului informații false în legatură cu calitatea apei potabile de la fântânile publice din Parcul Obor și din Parcul Florilor, Administrația Domeniului Public Sector 2 a adresat Direcției Naționale Anticorupție o plângere penală.

S-a adus astfel la cunoștiinta procurorilor modul în care, printr-o acțiune premeditată, persoanele nominalizate în plângerea penală au urmărit să influențeze elect. sec. 2, să manipuleze intenția de vot a alegătorilor, influențând negativ climatul de exercitare neîngrădită a dreptului și libertății cetățenilor de a vota potrivit propriilor convingeri, principiilor și normelor democratice statornicite prin Constituție”, potrivit unei informări publice făcute de ADP Sector 2.

În sectorul 2, jocul politic se mută la DNA

Citeşte mai multe despre:   Sectorul 2