Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Încă o localitate din Galați, sub amenințarea alunecărilor de teren: Zeci de familii din Suceveni se așteaptă la ce e mai rău (VIDEO)

Încă o localitate din Galați, sub amenințarea alunecărilor de teren: Zeci de familii din Suceveni se așteaptă la ce e mai rău (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 29 Apr 2017, 11:59
Încă o localitate din Galați, sub amenințarea alunecărilor de teren: Zeci de familii din Suceveni se așteaptă la ce e mai rău (VIDEO) Eveniment

Este alertă din nou în județul Galați care stă sub ameninţarea alunecărilor de teren. De data aceasta la Suceveni zeci de familii și-au făcut deja bagajele și se așteaptă la ce e mai rău. Pământul se duce la vale iar primarul nu exclude varianta evacuării localnicilor, informează B1 TV. 

Alunecarea de teren ameninţă deja trei gospodării din Suceveni, aflate la doar 20 de metri distanţă.

”În urma ultimelor ploi, în zona gospodăriilor Cucu Marin și Ghimpu Alexandru râpa s-a surpat cu 60 de m pătrați, monitorizăm situația, o transmitem la ISU, am spus oamenilor că există posibilitatea să-i evacuam, pe viitor s-ar putea să-i mutăm de acolo”, a declarat Maraian Mitrofan, ptimarul din Suceveni. 

Încă o localitate din Galați, sub amenințarea alunecărilor de teren: Zeci de familii din Suceveni se așteaptă la ce e mai rău

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Oamenii sunt disperați. Noaptea trecută nu au închis un ochi și tresar la fiecare zgomot. La început s-a prăbuşit o porţiune din malul pârâului care taie satul iar mai apoi pământul a luat o la vale spre casele lor. Câțiva metri îi mai despart de dezastru. Alunecarea de teren a înghițit și plantaţia de viţă de vie. Autorităţile au împrejmuit zona, s-a interzis accesul și s-au montat ţăruşi pentru a se măsura viteza de deplasare a alunecării.

Suceveni este a doua localitate din judeţ în care pământul se surpă, după ce la sfârşitul săptămânii trecute, în satul Izvoarele, a avut loc o alunecare de teren la o distanţă de 50 de metri de mai multe case în care trăiesc 10 familii. 

Gabi Tamaş, aproape de colaps în închisoare: 'Sute de oameni au venit peste el'

Citeşte mai multe despre:   alunecari de teren,   Stiri Galati,   evacuare