Încă un membru USR, testat pozitiv pentru COVID-19. Deputatul Tudor Benga avea simptome încă de duminică

Încă un membru USR, testat pozitiv pentru COVID-19. Deputatul Tudor Benga avea simptome încă de duminică
Sursa Foto: Facebook/ Tudor Benga

Încă un membru USR este infectat cu COVID-19. Este vorba despre deputatul Tudor Benga a anunţat că a fost diagnosticat cu viroza produsă de noul coronavirus. Acesta a anunțat că a fost testat pozitiv, vineri, printr-o postare de Facebook.

Benga a mărturisit că suspecta că este infectat încă de duminică, când au început să apară simptomele, însă s-au menținut destul de ușoare. În umrătoarele 14 zile va sta izolat la domiciliu, potrivitnewsbv.ro.

„Astăzi am primit rezultatul testului efectuat luni și mi s-a confirmat ceea ce bănuiam deja, anume că sunt pozitiv cu Covid19. Am simptome încă de duminică seară, evoluția lor e pozitivă, urmez recomandările medicilor și sunt încrezător că se va dovedi o formă ușoară. Medicul de familie mi-a indicat izolare la domiciliu două săptămâni și probabil veți auzi ceva mai rar de la mine zilele următoare”, a scris Tudor Benga pe Facebook.

Joi, 26 noiembrie, președintele partidului,Dan Barna, a declarat că a luat temutul virus, după ce și alții au fost testați pozitiv, printre care șiEmanuel Ungureanu şi senatoarea USR Florina Presadă.

Urmăriți B1TV.ro și pe