Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Incendiu la un centru comercial din Călăraşi. Focul a fost stins după trei ore

Incendiu la un centru comercial din Călăraşi. Focul a fost stins după trei ore

Un articol de: - 25 Apr 2011, 12:10
 Incendiu la un centru comercial din Călăraşi. Focul a fost stins după trei ore Foto: infocurteadearges.ro Eveniment

Un incediu a izbucnit, luni, la depozitul unui supermarket din municipiul Călăraşi, focul extinzându-se şi în incinta magazinului.

Zece autospeciale au intervenit la faţa locului, iar o maşină din apropierea supermarketului a fost distrusă de flăcări.

"Încendiul a pornit de la nişte spaţii de depozitare din apropierea magazinului, care au luat foc din motive necunoscute, iar angajaţii au fost evacuaţi de urgenţă", a declarat purtătorul de cuvânt ISU Călăraşi, Mihai Ionescu.

La momentul izbucnirii incendiului, magazinul era închis. Potrivit autorităţilor, nu există victime.

Flăcările au fost stinse după mai bine de trei ore, iar personalul magazinului lucrează în continuare pentru evacuarea mărfurilor din magazin.

Locatarii din zonă spun că este posibil ca focul să fi izbucnit de la o ţigară sau de la o lumânare aprinsă aruncată probabil de copii într-un depozit de deşeuri reciclabile, aflat în aer liber lângă clădirea magazinului.

"În acest moment maşinile noastre de intervenţie se retrag de la locul incendiului. Operaţiunea de lichidare a focarelor de incendiu s-a încheiat. La faţa locului va rămâne o comisie formată din pompieri militari şi poliţişti pentru a evalua pagubele şi a stabili cauzele incendiului. La o primă evaluare, pagubele din interiorul magazinului propriu-zis nu sunt atât de mari precum păreau, practic focul nu a afectat rafturile, mărfurile şi mobilierul din interiorul supermarketului, ci doar mărfurile din depozit, fiind vorba despre produse alimentare şi electronice", a declarat Mihai Ionescu, citat de sursă.


Incendiu la un supermarket din Călăraşi
Citeşte mai multe despre:   incendiu,   Stiri Călărași,   supermarket