Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Incendiul de la fabrica de produse petroliere din Prahova:  Ministerul Sănătății anunță că a fost obținut acceptul pentru transferul unui pacient cu arsuri la un spital militar din Belgia (VIDEO)

Incendiul de la fabrica de produse petroliere din Prahova:  Ministerul Sănătății anunță că a fost obținut acceptul pentru transferul unui pacient cu arsuri la un spital militar din Belgia (VIDEO)

Un articol de: Elena Stanciu - 02 Mar 2021, 09:21
Incendiul de la fabrica de produse petroliere din Prahova:  Ministerul Sănătății anunță că a fost obținut acceptul pentru transferul unui pacient cu arsuri la un spital militar din Belgia (VIDEO) Eveniment

Ministerul Sănătății a anunțat că pentru unui dintre bărbații care au suferit arsuri în incendiul de la o fabrică de produse petroliere din Prahova a fost obținut acceptul pentru transferul la un spital de mari arși din Belgia, informează B1 TV.

 

Unul dintre pacienții care au suferit arsuri în incendiul din Prahova ar putea fi transferat la un spital din Belgia 

 

Ministerul Sănătății a fost informat marți dimineață de către Centrul Operativ pentru Situații de Urgență că au fost primite rapoartele medicale ale celor doi pacienți cu arsuri, transmise de Spitalul Județean Ploiești, acolo unde cei doi sunt internați, și completate de comisia de specialitate constituită la nivelul spitalului în vederea transferului în străinătate.

DSU a obținut acceptul pentru transferul unuia dintre bărbați de la un spital militar din Belgia și se așteaptă un răspuns și de la un spital din Viena pentru cel de-al doilea pacient.

Potrivit informațiilor transmise de Ministerul Sănătății, pacientul în vârstă de 59 de ani are arsuri IIA, IIB și III pe 60% din suprafața corporală, iar pacientul de 53 de ani are arsuri de IIA, IIB și III pe 70% din suprafața corpului. Ambii bărbați au suferit arsuri la nivelul căilor aeriene superioare.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare? Vestea pe care o aștepta fostul șef al PSD

Care este cauza probabilă a incendiului din Prahova 

 

Între timp, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova au transmis că o cauză probabilă a incendiului de luni seară ar fi folosirea unui dispozitiv pentru sudură fără respectarea normelor.

Incendiul a cuprins o întreaga hală pe o suprafață de 1000 mp, 3 utilaje și o autoplatformă de la o fabrică de produse petroliere din localitatea prahoveană Colceag.

În apropierea halei cuprinse de flăcări se aflau mai multe rezervoare cu reziduuri petroliere, echipajele de intervenție luând măsuri atât pentru lichidarea incendiului, cât și pentru răcirea depozitelor de reziduuri.

La locul incendiului au intervenit 7 mașini de stingere, 1 descarcerare, 1 autoscara, 2 ambulanțe SMURD, 1 autospeciala de grupa operativa și 1autospeciala de prima intervenție și comanda, au mai transmis reprezentanții ISU Prahova.

Citeşte mai multe despre:   Prahova