Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Incendiul devastator de la Reghin, stins de pompieri după o noapte întreagă de luptă cu flăcările!

Incendiul devastator de la Reghin, stins de pompieri după o noapte întreagă de luptă cu flăcările!

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 01 Mai 2021, 09:45
Incendiul devastator de la Reghin, stins de pompieri după o noapte întreagă de luptă cu flăcările! foto simbol: Pixabay Eveniment

Peste 60 de pompieri militari şi civili au intervenit, începând de vineri seara, timp de şapte ore, pentru stingerea incendiului izbucnit la Fabrica de Mobilă Dalin din municipiul Reghin, iar în urma evenimentului au ars complet trei hale de producţie, alte două corpuri de clădire fiind afectate.

În urma incendiului, peste 300 de angajaţi au rămas practic fără locurile de muncă, întrucât flăcările au distrus aproape în totalitate utilajele şi fluxul de producţie.

 

A fost nevoie de 12 autospeciale

 

La fața locului s-au deplasat șase autospeciale de stingere a incendiilor și o autospecială pentru intervenție la înălțimi din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Horea al județului Mureș împreună cu alte cinci autospeciale de stingere a incendiilor din cadrul serviciilor voluntare și din cadrul unui serviciu privat pentru situații de urgență.

"Un incendiu violent a izbucnit în seara zilei de 30.04.2021, în jurul orelor 21,40, provocând pagube însemnate în cadrul unei fabrici de mobilă din municipiul Reghin. Au fost afectate cinci corpuri de clădire, din care trei în proporţie de 100%, pe o suprafaţă aproximativă de 1.500 mp. 

La locul intervenţiei s-au deplasat 6 autospeciale de stingere a incendiilor şi o autospecială pentru intervenţie la înălţimi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Horea' al judeţului Mureş împreună cu alte cinci autospeciale de stingere a incendiilor din cadrul serviciilor voluntare şi din cadrul unui serviciu privat pentru situaţii de urgenţă", a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă "Horea" al judeţului Mureş.

 

Incendiul n-a provocat victime

 Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

"Din fericire, nu a fost nevoie de intervenţia echipajelor profesioniste din judeţele învecinate, acestea fiind întoarse la bază după localizare incendiului. Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă au fost implicaţi un număr de peste 60 de pompieri militari şi pompieri civili. Acţiunile desfăşurate pentru stingerea incendiului au durat aproximativ 7 ore până la lichidarea tuturor focarelor, intervenţia finalizându-se în zorii zilei de 1.05.202", a precizat ISU Mureş.

Pompierii au arătat că nu s-au înregistrat victime sau persoane rănite pe timpul desfăşurării acţiunilor de intervenţie, iar la faţa locului a rămas o autospecială pentru stingerea incendiilor, pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a reizbucnirii incendiului.

Citeşte mai multe despre:   incendiu