Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Începe procesul. Bătaia dintre Mihai Goţiu şi Mirel Palada din studioul B1 TV, la tribunal după 2 ani și 8 luni (VIDEO)

Începe procesul. Bătaia dintre Mihai Goţiu şi Mirel Palada din studioul B1 TV, la tribunal după 2 ani și 8 luni (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 28 Mai 2020, 17:59
Începe procesul. Bătaia dintre Mihai Goţiu şi Mirel Palada din studioul B1 TV, la tribunal după 2 ani și 8 luni (VIDEO) Eveniment

Au trecut 2 ani şi 8 luni de la celebra bătaie din studioul B1TV, dintre Mihai Goţiu şi Mirel Palada. Ei bine, abia ACUM dosarul a ajuns pe rolul unei instanţe. După ce, în septembrie 2017, bătaia din platou a făcut furori în media, Judecătoria Sectorului 1 a fost sesizată cu rechizitoriul pe 13 mai anul acesta, potrivit portalului instanţelor. Anunţul despre finalizarea anchetei a fost făcut de Mihai Goţiu, pe contul de Facebook.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

 

Aproape trei ani de când Mirel Palada l-a bătut pe senatorul Mihai Goțiu, în studioul B1 TV

 

 

Se întâmpla fix acum doi ani şi opt luni în platoul B1TV. În rol principal - senatorul USR, Mihai Goţiu şi fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, Mirel Palada. Angrenaţi într-o discuţie contradictorie, sociologul Palada nu s-a mai putut stăpâni. În urma incidentului, senatorul USR a depus plângere penală împotriva agresorului Palada.

" ”MIRACOL”?! Vă vine să credeți? După 2 (doi) ani și 8 (opt) luni, începe, în sfârșit, procesul cu Mirel Palada. Am fost atacat și lovit de fostul purtător de vorbe al unui Guvern PSD, în studioul televiziunii B1, pe data de 14 septembrie 2017. Am primit comunicarea legată de începerea procesului, astăzi, 27 mai 2020...Venise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani

Da, au trecut doi ani și opt luni până când organele de cercetări penale, procurori și polițiști, au reușit să finalizeze ”MARELE” dosar de loviri. Sunt curios de câte ori au fost nevoiți să vadă și să revadă înregistrările cu agresiunea, văzute de sute de mii și milioane de cetățeni, că le-au reluat toate televiziunile. Aș vrea să știu de câte ori au vorbit cu martorii și ce expertize de pixeli și megapixeli au făcut de a fost nevoie de atâta timp pentru a finaliza un asemenea dosar ”complex”...

Nu pot să nu mă gândesc la soția pădurarului ucis anul trecut, în pădurile din Maramureș. Au rămas orfane trei fetițe. În urmă cu o săptămână îmi scria că a trecut atâta timp și încă nu știe cine sunt cei care i-au ucis soțul și i-au lăsat fetițele să crească fără tată... Mi-aș fi dorit să am cuvinte s-o încurajez, dar mi-e greu, mi-e foarte greu. Ce să-i spun? Dacă pentru o banalitate de dosar, cu o lovire oarecare, cu filmări și martori, a fost nevoie de doi ani și opt luni...

Pentru mine, întârzierea a fost mai mult o sâcâială, că nu știam ce să le spun oamenilor cărora le-am promis că nu voi renunța la plângere și la proces. Dar pentru văduva pădurarului ucis în Maramureș și pentru fetițele lui, care nu știu de ce tatăl lor ”nu mai vine acasă”, timpul curge altfel.

Iar în Parlament, mai sunt unii care consideră că nu avem nevoie de un DNA al Pădurilor, care să-i oprească din timp pe cei care fură pădurea, pentru ca hoții să nu prindă curaj și să se ajungă la asemenea tragedii.

Da, avem destule lucruri de schimbat în țara asta. Și nu mai putem amâna!", a scris senatorul Goțiu pe Facebook.

În replică, la momentul respectiv, Mirel Palada a încercat să se scuze şi a solicitat Senatului un punct de vedere referitor la "exercitarea atributiilor de serviciu" de catre Mihai Gotiu, pe care il acuza ca i-a prejudiciat dreptul la imagine însă fără succes.

 

Scene incredibile în studioul B1TV: Mirel Palada l-a BĂTUT pe senatorul Mihai Goțiu

 

Amintim că în data de 13 septembrie, în studioul B1 TV s-au petrecut scene incredibile în timpul pauzei publicitare din emisiunea Talk B1. După ce în timpul primei părți a emisiunii s-au contract puternic, în pauza publicitară, Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al guvernului Ponta, l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goțiu, lovindu-l cu pumnul în zona feței.

IMAGINI NECENZURATE CU BATAIA DIN STUDIOUL B1TV, PALADA VS GOTIU

Citeşte mai multe despre:   Mirel Palada,   Mihai Gotiu