Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Incident neobișnuit la Bușteni: O ambulanță, trimisă să preia un copil rănit, a fost atacată de turiști cu bulgări de zăpadă (VIDEO)

Incident neobișnuit la Bușteni: O ambulanță, trimisă să preia un copil rănit, a fost atacată de turiști cu bulgări de zăpadă (VIDEO)

Un articol de: Elena Stanciu - 18 Ian 2021, 08:20
Incident neobișnuit la Bușteni: O ambulanță, trimisă să preia un copil rănit, a fost atacată de turiști cu bulgări de zăpadă (VIDEO) Eveniment

Incident revoltător la Buşteni. O ambulanţă trimisă la baza pârtiei Kalinderu ca sa preia un copil rănit a fost blocată de turişti. Oamenii au năvălit cu bulgări şi cu vin fiert asupra maşinii, sub pretextul că semnalele acustice le-ar fi speriat copiii. Un salvator montan a intrevenit să liniştească spiritele, dar a fost bruscat.

 

Ambulanță atacată de turiști la Bușteni 

 

Un salvamontist al Serviciului Public Județean Salvamont Prahova a intervenit după ce un mai multe persoane a atacat ambulanța cu bulgări de zăpadă, susținând că semnalele acustice ale Salvării le-au speriat copiii, informează prahovainfo.ro.

Un martor a filmat  momentul în care turiştii blochează accesul ambulanţei şi devin recalcitranţi. Salvatorul montan a încercat să aplaneze starea de agitație, dar unul dintre turiști l-a bruscat şi l-a determinat să plece.

Niciun ofiţer de ordine publică nu se afla  în zonă în momentul respectiv, deşi, pârtiile de pe Valea Prahovei erau arhipline. Salvamontistul a solicitat, însă, personal intervenția jandarmilor. Aceştia  i-au amendat pe trei dintre indivizii recalcitranți.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Gheorghe Moroșan, ucigaşul de la Oneşti, mărturie oribilă în faţa anchetatorilor. I-a şocat chiar şi pe cei mai experimentaţi criminalişti!

Citeşte mai multe despre:   Busteni