Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Incidente la Roșia Montană: Deputatul Remus Cernea, scos de poliție din mijlocul minerilor (VIDEO)

Incidente la Roșia Montană: Deputatul Remus Cernea, scos de poliție din mijlocul minerilor (VIDEO)

Un articol de: - 25 Sep 2013, 16:45
Incidente la Roșia Montană: Deputatul Remus Cernea, scos de poliție din mijlocul minerilor (VIDEO) Eveniment

Spiritele s-au încins la Roșia Montană, acolo unde mai mulți parlamentari au mers pentru a vizita perimetrul minier și a discuta cu oamenii. Deputatul Remus Cernea a fost scos de poliție din mijlocul mulțimii, după ce acesta a încercat să intre în ședința Comisiei speciale pentru Roșia Montană cu autoritățile din zonă.

Întrucât nu face parte din comisie și este împotriva adoptării proiectului minier, deputatul nu a fost primit prea bine de oamenii din Roșia, care l-au huiduit și împins.

„Eu am dovedit că sunt dispus să ascult și alte opinii, să cultivăm dialogul. Voi mai veni și cred că în calitate de plitician îmi voi asuma toate implicațiile pozițiilor mele publice. Înțeleg supărare fiecărui om care se exprimă într-un fel sau altul, dar este responsabiltiatea autorităților să înceapă un dialog cu toate părțile implicate. Am anunțat de ieri că vin la Roșia și am venit să particip la dialog. Ei au fot amăgiți cu promisiuni deșarte din partea unei companii, că vor fi angajați într-un proiect care nu indeplinește regulile. Cei de la jandarmi mi-au spus că trebuie să ne retragem pentru că zona era blocată de persoane”, a explicat Remus Cernea.

Deputatul Remus Cernea, scos de poliție din mijlocul minerilor de la Roșia
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Remus Cernea,   Rosia Montana