Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment INCREDIBIL! Bugetarii din România care au REFUZAT minivacanţa guvernului de Sfânta Maria (FOTO)

INCREDIBIL! Bugetarii din România care au REFUZAT minivacanţa guvernului de Sfânta Maria (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 16 Aug 2018, 10:52
INCREDIBIL! Bugetarii din România care au REFUZAT minivacanţa guvernului de Sfânta Maria (FOTO) Eveniment

Există şi bugetari care au refuzat minivacanţa guvernului! Angajaţii unei comune din nordul ţării, în frunte cu primarul au considerat că prioritară este munca în această perioadă.

Surprinzătoarea întâmplare are loc în comuna Dângeni, judeţul Botoşani, unde Cătălin Rotundu (PNL), edilul comunei, a anunţat că sunt prea multe lucruri de rezolvat pentru ca angajaţii de la Primărie să-şi permită trei zile libere, chiar în timpul săptămânii, scrie Adevărul!

Primarul comunei a precizat că toţi angajaţii au fost de acord să renunţe la două din cele trei zile libere oferite de Guvern. Practic au avut liber doar pe 15 august, iar joi şi vineri - program normal.

Principalul motiv pentru refuzul mini-vacanţei este acela că în Dângeni au loc proiecte în derulare, dar şi lucrări de modernizare care ar putea fi întârziate. ”Este destulă treabă ce nu suportă amânare şi mulţumesc celor care au înţeles. Sunt lucrări de reabilitare, documentaţii de făcut la tot felul de proiecte. Sunt termene acolo care nu pot fi încălcate”, spune Cătălin Rotundu. Angajaţii la rândul lor îşi doresc să termine treaba cât mai repede pe diferite proiecte.

În primul rând, la Dângeni, în momentul de faţă au loc lucrări de reabilitare a şcolilor şi pregătirea acestora pentru începutul cursurilor în septembrie şi primirea avizelor. Totodată în derulare se află şi realizarea unui centru medical, dar şi pregătirea tuturor celor necesare pentru realizarea unei staţiuni balneo-climaterice în comună.
 


 


 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Botosani,   Dangeni,   Cătălin Rotundu