Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment INCREDIBIL! O bătrână din Hunedoara a murit fiindcă nu s-a găsit niciun loc într-un spital specializat!

INCREDIBIL! O bătrână din Hunedoara a murit fiindcă nu s-a găsit niciun loc într-un spital specializat!

Un articol de: - 07 Iun 2017, 11:15
INCREDIBIL! O bătrână din Hunedoara a murit fiindcă nu s-a găsit niciun loc într-un spital specializat! Foto: Banatul Azi Eveniment

O femeie de 91 de ani din județul Hunedoara a murit după ce a suferit arsuri de gradurile 2 și 3 pe aproximativ 80% din suprafața corpului și nu s-a găsit niciun loc pentru ea la spitalele de arși din țară, scrie Banatul Azi.

Bătrâna, care a fost prinsă într-un incendiu de vegetație pe raza comunei Baia de Criș, a fost transportată inconștientă, cu arsuri pe aproape întreg trupul, inclusiv căile aeriene, la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal din Brad.

Cum demersurile pentru a fi transferată la un spital de arși au rămas fără finalitate, femeia a fost trimisă apoi la Spitalul Județean de Urgență din Deva.

Potrivit managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, Gabriel Berceanu, medicii din Deva au luat legătura cu Centrul operativ, deoarece în cazul pacienţilor cu arsuri pe mai mult de 30 la sută din corp se impune transferul către o clinică specializată. Din păcate, la nici un spital din ţară specializat în tratarea arşilor nu erau locuri libere.

Date fiind amploarea arsurilor și vârsta înaintată, femeia a decedat fără a avea nici cea mai mică șansă.

Citeşte mai multe despre:   sanatate,   Deces