Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Infiltraţii în zona staţiei de metrou Eroilor. Metrorex: Circulaţia trenurilor de metrou nu a fost afectată (VIDEO)

Infiltraţii în zona staţiei de metrou Eroilor. Metrorex: Circulaţia trenurilor de metrou nu a fost afectată (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 12 Ian 2021, 17:48
Infiltraţii în zona staţiei de metrou Eroilor. Metrorex: Circulaţia trenurilor de metrou nu a fost afectată (VIDEO) Foto: facebook.com/pg/metrorexoficial.ro Eveniment

În zona staţiei de metrou Eroilor 1 au apărut, marți, infiltraţii, dar circulaţia trenurilor de metrou nu a fost afectată, potrivit unui anunț făcut de Metrorex.

Metrorex informează că astăzi, 12.01.2021, în zona staţiei de metrou Eroilor 1 au apărut infiltraţii la peronul 2. Acestea sunt tratate conform procedurilor de întreţinere. Menţionăm că, reţeua de metrou construită, în special în albia râului Dâmboviţa, este peste 80% imersată. În acest sens, sunt stabilite procedurile de intervenţie, care presupun atât izolarea zonei, cât şi captarea şi evacuarea apelor provenite din infiltraţie. Având în vedere faptul că, în zonă se finalizează lucrările de amenjare şi extindere a peronului de la linia 2, precum şi corespondenţe cu Magistrala 5, intervenţia se va face şi cu personalul constructorului Magistralei 5, Asocierea Asocierea ASTALDI – FCC CONSTRUCCION – UTI–ACTIV GROUP”, a transmis, marţi, Metrorex, citat de News.ro.

Cu toate acestea, oficialii au transmis că circulaţia trenurilor de metrou nu a fost afectată, iar siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol în nicio secundă.

Infiltraţii în zona staţiei de metrou Eroilor. Metrorex: Circulaţia trenurilor de metrou nu a fost afectată (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Metrorex