Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Infirmiera care s-a fotografiat cu Cotabiţă şi cea care a făcut poza, demise de la Spitalul Floreasca: Contractul de muncă al celor două a fost desfăcut începând cu 1 august

Infirmiera care s-a fotografiat cu Cotabiţă şi cea care a făcut poza, demise de la Spitalul Floreasca: Contractul de muncă al celor două a fost desfăcut începând cu 1 august

Un articol de: - 28 Aug 2015, 12:51
Infirmiera care s-a fotografiat cu Cotabiţă şi cea care a făcut poza, demise de la Spitalul Floreasca: Contractul de muncă al celor două a fost desfăcut începând cu 1 august Foto: ziuanews.ro Eveniment

Infirmiera care a apărut într-o fotografie alături de Gabriel Cotabiţă pe patul de spital, în timp ce acesta era internat la terapie intensivă la Spitalul Floreasca, şi colega ei care a făcut poza au fost demise din unitatea sanitară, contractul individual de muncă al celor două fiind desfăcut începând cu data de 1 august 2015, potrivit unui anunț postat pe site-ul instituției.

După ce poza cu artistul pe patul de spital a apărut în presă, a fost constituită o comisie de cercetare şi a fost convocat şi consiliul de etică din cadrul Spitalului Floreasca.

Comisia a constatat că fotografia a fost făcută în cadrul secţiei de terapie intensivă a spitalului, iar cea care apărea în imagine, infirmiera Maria Stanciu, era angajată în cadrul secţiei. Poza a fost făcută de o altă infirmieră, Violeta Turcu.

Comisia de disciplină şi consiliul de etică au constatat că au fost încălcate prevederile Legii nr. 46/2003 privind drepturile pacientului şi principiile deontologice din cadrul spitalului şi că nu a fost respectată demnitatea umană.

Legea drepturilor pacientului interzice furnizarea oricăror date medicale sau fotografii ale bolnavilor fără acordul acestora sau al familiilor celor internaţi.

Gabriel Cotabiţă a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din 8 mai până în 16 iunie, perioadă în care a fost făcută fotografia.

Cântăreţul a fost găsit, în 8 mai, în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală.

La mai bine de o lună de la ieșirea din spital, artistul se simte mult mai bine, acesta fiind surprins alături de iubita sa în parc. (Detalii AICI)

Citeşte mai multe despre:   Gabriel Cotabita,   Spitalul Floreasca