Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Înjurătură pe un act oficial. Fostul șef al Aeroporturilor Otopeni și Băneasa a scris pe o decizie: „Îmi bag ....”

Înjurătură pe un act oficial. Fostul șef al Aeroporturilor Otopeni și Băneasa a scris pe o decizie: „Îmi bag ....”

Un articol de: B1 TV - 11 Sep 2014, 15:09
Eveniment
Semnătură cu iz de înjurătură. Aşa a ales să se revolte fostul şef al Aeroporturilor Otopeni şi Băneasa după ce a fost pus să plătească aproape 300 de euro pentru un zbor făcut cu avionul său privat.

Deşi câştigă cel puţin 2.000 de euro pe lună, lui Radu Merica nu i-a convenit deloc că e bun de plată. Aşa că, în locul semnăturii sale, a scris că nu este de acord şi apoi a mai tras şi o înjurătură.

La scurt timp după ce a fost numit în funcția de președinte al Consiliului de Administraţie al Companiei Naționale Aeroporturi București, Radu Merica a fost înştiinţat că are de plătit aproape 300 de euro. Banii provin de pe urma unui zbor cu avionul său privat, iar cea mai mare parte o reprezintă taxa de parcare a aeronavei.

Reacţia fostului şef al Aeroporturilor depăşeşte însă orice imaginaţie. Nu numai că nu i-a picat deloc bine totalul de plată, dar a şi uitat de calitatea sa oficială. Aşa că în locul în care trebuia să semneze decizia, Radu Merica a scris că nu este de acord, la care a adăugat un limbaj ce nu-i face deloc cinste.

„Nu sunt de acord și îmi bag p**a", a scris el pe document.

Prins cu mâţa în sac, se pare că Merica nu își mai cunoaște scrisul.

„Trebuie să vă spun că nu știu despre ce este vorba, nu văd nici o semnătură și fiind vorba despre un act datând din mai 2013 nu pot spune că îmi amintesc prea bine .... Poate am plecat în ziua aia, poate nu, nu știu ce să vă spun. Nu știu. Paralel verific fișele de handling din acea perioadă ...", a afirmat Radu Merica.

Gestul lui Merica este cu atât mai incredibil cu cât fostul şef al Aeroporturilor Otopeni şi Băneasa încasează mii de euro lunar şi potrivit Curţii de Conturi a beneficiat de o indemnizaţie ilegală de peste 60.000 de lei. În plus,el deţine o aeronavă de lux Cirrus N124 CR care l-a costat aproape 400.000 de dolari.
 
 
 
Loading...