Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Înregistrări bombă cu șefa DNA. Kovesi către procurorul Uncheșelu: "Să ajungem la domnul premier" (VIDEO)

Înregistrări bombă cu șefa DNA. Kovesi către procurorul Uncheșelu: "Să ajungem la domnul premier" (VIDEO)

Un articol de: - 18 Iun 2017, 21:27
Înregistrări bombă cu șefa DNA. Kovesi către procurorul Uncheșelu: "Să ajungem la domnul premier" (VIDEO) Eveniment

Înregistrări bombă cu şefa DNA! Laura Codruţa Kovesi le reproşează procurorilor faptul că nu au reuşit să facă mai multe rechizitorii şi l-a atenţionat pe procurorul Jean Uncheşelu că nu a rezolvat dosarul cu "domnu premier". Totul s-ar fi întâmplat la o şedinţă de bilanţ a DNA

"Uncheşelu, ştiţi cu ce-mi doresc: să "decapaţi" instituţional în dosarul ăla cu casele şi să ajungem la domnul premier care a semnat contractele alea. 

Nu ştiu ce se întâmplă! Şi-am avut o discuţie la Cheilie Grădiştei şi tot nu am auzit ce s-a întâmplat. Poate aşa  că suntem toţi ne lămurim şi ce s-a întâmplat. Doamne, m-am uitat şi eu pe datele statistice unde parcă toată lumea ne bănuia de dimineaţă până seara şi am făcut aşa un pic o ... anul trecut pe vremea asta erau 673 de persoane învinuite la 270. Adică e o discrepanţă foarte mare. Posturi în plus avem, poliţişti în plus avem, specialişti în plus avem, dosare avem, înseamnă cu sunt alte cazuri şi am vrut să stăm un pic de vorbă să vedem. 

M-am uitat puţin pe situaţiile astea. Sunt unele chestiuni îngrijorătoare: sunt dosare 6-7 ani cu urmărire penală începută şi care nu e soluţionată. Au venit şi la acelaşi procuror şi a mai venit cineva la alt dosar. Urmărire penală începută. La fiecare ştiţi ce aveţi în lucru. 

Dar altceva mă îngrijorează, că la asta cu dosarele vechi ştiţi deja ce aveţi. Mă îngrijorează de ce nu-i înhăţăm! De două luni, unii din ei liberi, nu iese niciun rechizitoriu! Numai unii şi aceiaşi fac dosare. Unii s-au încurcat cu legea. Au făcut trei rechizitorii anul trecut, mamă, ce mult am lucrat, suntem tari. Cu trei rechizitorii, nu facem treaba", a fost înregistrată Kovesi spunându-i procurorului Uncheșelu.

Înregistrări bombă cu șefa DNA. Kovesi către procurorul Uncheșelu: "Să ajungem la domnul premier"

Citeşte mai multe despre:   DNA,   Laura Codruţa Kovesi,   procuror,   premier,   inregistrare