Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Traian Băsescu: "Nu am am știut că Ghiță mă înregistrează cand m-am intalnit cu el să aflu cine a făcut pozele cu Udrea si Bica și Paris" (VIDEO)

Traian Băsescu: "Nu am am știut că Ghiță mă înregistrează cand m-am intalnit cu el să aflu cine a făcut pozele cu Udrea si Bica și Paris" (VIDEO)

Un articol de: - 29 Mar 2018, 22:02
Traian Băsescu: "Nu am am știut că Ghiță mă înregistrează cand m-am intalnit cu el să aflu cine a făcut pozele cu Udrea si Bica și Paris" (VIDEO) Eveniment

Fostul președinte Traian Băsescu a afirmat în emisiunea Dosar de Politician că nu se aștepta ca Sebastian Ghiță să îl înregistreze când s-a întâlnit cu el și a dezvăluit că el a vrut să se vadă cu fostul deputat PSD pentru că voia să primească un răspuns privind operațiunea pozelor făcute la Paris cu Alina Bica și Elena Udrea.

"M-am întâlnit cu el de foarte multe ori. Eu am vrut să aflu un mister după ce mi-am terminat mandatul. Misterul faptului că el a fost cel care a prezentat pozele de la Paris. Eu am primit un raport și din raport am spus e în regulă nu e băgat SRI, asta nu înseamnă că am și crezut, a trebuit să am reacția instituțională. (...)

Eu n-am avut ticăloșia să fac ce a făcut el, să îl înregistrez. (...) Eu m-am dus ca un om de bună credință care voia să afle ceva. Nu mă așteptam să înregistreze discuțiile dar așa s-a întâmplat. Până la urmă mare caracter și Ghiță!", a afirmat Traian Băsescu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   Sebastian Ghita