Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Înregistrări incendiare cu amenințări la adresa subalternilor! Personaj principal, Iulian Surugiu, fost șef din Poliție (VIDEO)

Înregistrări incendiare cu amenințări la adresa subalternilor! Personaj principal, Iulian Surugiu, fost șef din Poliție (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 08 Iul 2016, 10:39
Înregistrări incendiare cu amenințări la adresa subalternilor! Personaj principal, Iulian Surugiu, fost șef din Poliție (VIDEO) foto: psnews.ro Eveniment

Înregistrări şocante cu Iulian Surugiu, fostul şef al Sindicatului Agenților de Poliție. El a fost surprins în timp ce îşi ameninţa subalternii. Surugiu se află în arest la domiciliu, după ce procurorii l-au acuzat de evaziune fiscală. Prejudiciul adus statului se ridică la aproape 2 milioane de euro, arată B1 TV.

"Nu mai discuți nimic cu mine! Deci, tu să te gândești în două ore - ori îți dai demisia și te duci, ori îți dau eu decizie, și pleci. Altă variantă nu există!"

Aşa tuna şi fulgera Iulian Surugiu la adresa subalternilor. Vizat era chiar fostul vicepreședinte al Sindicatului Agenţilor de Poliţie, Viorel Stroe. Revoltat, acesta din urmă a dat totul în vileag pe Facebook şi a dezvăluit că discuția a avut loc chiar în biroul lui Surugiu.

"De fiecare dată când "deranjam" prin activitatea noastră sindicală ne amenința cu excluderea din Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie. Și asta pentru că ciupalacul se "temea" ca nu cumva să nu mai fie "abuzat" de Oprea cu încă o steluță pe umăr", a scris Viorel Stroe.

El susţine că Iulian Surugiu a încercat să-și înlăture contestatarii din mișcarea sindicală, folosindu-se de numele fostului ministrul de Interne, Gabriel Oprea. Mai mult, în ultimul an, Surugiu ar fi condus despotic Sindicatul, eliminându-și contestatarii și înconjurându-se de polițiști pensionari.

Fostul preşedinte al Sindicatului Agenţilor de Poliţie se află acum în arest al domiciliu, după ce procurorii l-au acuzat de evaziune fiscală, cu un prejudiciu adus statului de aproape 2 milioane de euro. Procurorii Parchetului Curtii de Apel București susțin că un lanț de firme, printre care și societăți deținute de Iulian Surugiu, ar fi prejudiciat statul prin neplata contribuțiilor.

Citeşte mai multe despre:   înregistrări,   amenintari,   sef,   politie