Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Termen în procesul de insolvenţă Realitatea: Avocaţii cer recuzarea judecătoarei Mariana Moncea, magistrat suspendat de CSM (VIDEO)

Termen în procesul de insolvenţă Realitatea: Avocaţii cer recuzarea judecătoarei Mariana Moncea, magistrat suspendat de CSM (VIDEO)

Un articol de: - 04 Apr 2018, 12:24
Eveniment

Miercuri are loc un nou termen în dosarul de insolvenţă al societăţii Realitatea Media. Avocaţii au cerut cu această ocazie recuzarea judecătorului sindic Mariana Moncea, cea care de 7 ani nu a reuşit să rezolve insolvenţa şi care pe 14 martie a fost suspendată de către CSM pentru 6 luni din magistratură în urma analizării mai multor plângere disciplinare depuse împotria ei.

Avocatul Gheorghe Piperea a anunţat în direct în emisiunea Talk B1 cererea avocaţilor de recuzare a judecătoarei Mariana Moncea

"În momentul de faţă, noi suntem substituiţi în acest dosar de alţi avocaţi întrucât doamna judecător nu a mai permis prezenţa noastră acolo. S-a transformat această sancţiune pe care ne-a administrat-o în inversul sancţiunii pe care trebuia să o suporte domnia sa. Am recuzat-o de câteva ori şi pentru că s-a respins de fiecare dată de către colegii săi a zis hai să îl recuz eu pe Piperea ca să scap de el. Cam asta s-a întâmplat din 2014 încoace. 

S-a formulat o cerere de recuzare de către avocaţii care ne-au substituit. Urmează să vedem ce se întâmplă cu această cerere acum. Dacă aceeaşi colegi care au făcut o plângere disciplinară împotriva sa, plângere care s-a soldat cu suspendarea din profesia, o vor susţine în continuare ca judecător în acest dosar. Vom afla astăzi sau mâine", a declarat avocatul.

Realitatea Media se află din 2011 în insolvenţă, perioadă în care nu a plătit către bugetul de stat niciun leu din taxe şi impozite, ba mai mult, a continuat să cumuleze datorii care acum cumulează peste 100 de milioane de lei.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 


 

Citeşte mai multe despre:   Realitatea,   Mariana Moncea