Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Termen în procesul de insolvenţă Realitatea: Avocaţii cer recuzarea judecătoarei Mariana Moncea, magistrat suspendat de CSM (VIDEO)

Termen în procesul de insolvenţă Realitatea: Avocaţii cer recuzarea judecătoarei Mariana Moncea, magistrat suspendat de CSM (VIDEO)

Un articol de: - 04 Apr 2018, 12:24
Termen în procesul de insolvenţă Realitatea: Avocaţii cer recuzarea judecătoarei Mariana Moncea, magistrat suspendat de CSM (VIDEO) Eveniment

Miercuri are loc un nou termen în dosarul de insolvenţă al societăţii Realitatea Media. Avocaţii au cerut cu această ocazie recuzarea judecătorului sindic Mariana Moncea, cea care de 7 ani nu a reuşit să rezolve insolvenţa şi care pe 14 martie a fost suspendată de către CSM pentru 6 luni din magistratură în urma analizării mai multor plângere disciplinare depuse împotria ei.

Avocatul Gheorghe Piperea a anunţat în direct în emisiunea Talk B1 cererea avocaţilor de recuzare a judecătoarei Mariana Moncea

"În momentul de faţă, noi suntem substituiţi în acest dosar de alţi avocaţi întrucât doamna judecător nu a mai permis prezenţa noastră acolo. S-a transformat această sancţiune pe care ne-a administrat-o în inversul sancţiunii pe care trebuia să o suporte domnia sa. Am recuzat-o de câteva ori şi pentru că s-a respins de fiecare dată de către colegii săi a zis hai să îl recuz eu pe Piperea ca să scap de el. Cam asta s-a întâmplat din 2014 încoace. 

S-a formulat o cerere de recuzare de către avocaţii care ne-au substituit. Urmează să vedem ce se întâmplă cu această cerere acum. Dacă aceeaşi colegi care au făcut o plângere disciplinară împotriva sa, plângere care s-a soldat cu suspendarea din profesia, o vor susţine în continuare ca judecător în acest dosar. Vom afla astăzi sau mâine", a declarat avocatul.

Realitatea Media se află din 2011 în insolvenţă, perioadă în care nu a plătit către bugetul de stat niciun leu din taxe şi impozite, ba mai mult, a continuat să cumuleze datorii care acum cumulează peste 100 de milioane de lei.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 


 Câți BANI câștigă LUNAR un barista angajat la Starbucks România

Citeşte mai multe despre:   Realitatea,   Mariana Moncea