Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Inspecția Muncii: Nu s-a primit nicio sesizare în cazul lui Daniel Funeriu. Facem verificări dacă intră în competența noastră

Inspecția Muncii: Nu s-a primit nicio sesizare în cazul lui Daniel Funeriu. Facem verificări dacă intră în competența noastră

Un articol de: - 25 Iun 2012, 11:22
Eveniment

Deși ministrul Educației, Liviu Pop, a anunțat luni dimineață că a solicitat Inspecției Muncii să facă o anchetă la Administrația Prezidențială pentru a verifica situația consilierului prezidențial pe probleme de educație, Daniel Funeriu, inspectorul general de stat de la Inspecţia Muncii, Dantes Nicolae Bratu, a declarat că nu s-a primit nicio sesizare în acest sens.

Potrivit Mediafax, acesta  a spus că instituţia pe care o conduce poate face verificări doar dacă un angajat are contract individual de muncă, în cazul Administraţiei Prezidenţiale urmând a se stabili dacă Daniel Funeriu este angajat în acest fel sau este funcţionar public. În acest caz, verificarea trebuie făcută de către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici.

Liviu Pop a anunțat luni că a cerut o anchetă a ITM în cazul consilierului prezidenţial pe probleme de educaţie, Daniel Funeriu,  întrucât acesta nu are o diplomă de bacalaureat echivalată în România şi nu a echivalat studiile superioare.

 

Citeşte mai multe despre:   liviu pop,   sesizare,   administratia prezidentiala
 
 
 
Loading...