Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Institutul Cantacuzino scoate pe piață OROSTIM HV, un supliment alimentar pentru creșterea rezistenței organismului la infecții

Institutul Cantacuzino scoate pe piață OROSTIM HV, un supliment alimentar pentru creșterea rezistenței organismului la infecții

Un articol de: Traian Avarvarei - 30 Noi 2020, 19:21
Institutul Cantacuzino scoate pe piață OROSTIM HV, un supliment alimentar pentru creșterea rezistenței organismului la infecții Eveniment

Institutul Cantacuzino lansează pe piață un supliment alimentar pentru creșterea rezistenței organismului la infecții. Este vorba despre OROSTIM HV, supliment benefic pentru reglarea cantității de anticorpi.

 

Institutul Cantacuzino iese pe piață cu un supliment alimentar

 

 

OROSTIM HV, noul supliment alimentar ce va fi lansat de Institutul cantacuzino pe piață miercuri, 2 decembrie, are rol benefic în reglarea cantității de anticorpi. De asemenea, este bun și pentru creșterea rezistenței organismului la infecții, în special la infecții ale tractului respirator superior.

În acest context, premierul Ludovic Orban a spus că este meritul MApN, care a finanțat toată cercetarea pentru acest supliment.

”Eu nu am niciun merit. Are MApN, care a finanțat toată cercetarea pentru a putea scoate din nou pe piață un produs extrem de util. Aest produs poate fi folosit pentru reglarea cantității de anticorpi și întărește imunitatea organismului. Pentru noi Instititutul Cantacizino reprezezintă o instituție fundamentală în cercetarea medicală româneacă, o instituție pe care o vom sprijini, o instituție pentru care vom încerca să asigurăm finanțări serioase pentru atingerea obiectivelor ambițioase stabilite de conducerea institutului”, spune Ludovic Orban, potrivit Hotnews.

 

 

OROSTIM HV, un supliment alimentar obținut din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde

 A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

 

OROSTIM HV este un supliment alimentar obținut din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde.

„Are proprietăți antioxidante și de stimularea imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții, în special la infecții ale tractului respirator superior. OROSTIM HV se administrează în perioade cu risc de apariției acestor infecții respiratorii”, a spus Colonelul dr. Florin Oancea, directorul institutului.

Suplimentul va fi disponibil în farmacii din data de 2 decembrie 2020.

„Va fi comercializat atât pentru copii, cu flacoale de 10 sau 30 de capsule, la un preț de 25 sau de 60 de lei, precum și forma pentru adulți, la un preț de 30 de lei și 80 de lei. Tratamentuleste de 10 zile, trei luni consecutiv”, mai a spus directorul Institutului Cantacuzino.

Citeşte mai multe despre:   OROSTIM HV,   supliment alimentar,   infectie,   Institutul Cantacuzino