Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Institutul Cervantes îşi va desfăşura activitatea, din 10 august, în clădirea Hotelului Cişmigiu

Institutul Cervantes îşi va desfăşura activitatea, din 10 august, în clădirea Hotelului Cişmigiu

Un articol de: - 09 Aug 2012, 18:31
Institutul Cervantes îşi va desfăşura activitatea, din 10 august, în clădirea Hotelului Cişmigiu Foto: incomemagazine.ro Eveniment

Începând de vineri, Institutul Cervantes din București își va desfășura activitatea într-un nou sediu, în clădirea Hotelului Cişmigiu de pe Bulevardul Elisabeta. Noul sediu are de săli de curs, bibliotecă, un auditorium şi sală de expoziţii. Cursurile de limbă spaniolă vor continua aici.

Într-un comunicat din iunie, Instituto Cervantes din Bucureşti îşi exprima satisfacţia de a fi luat parte la renovarea unui edificiu emblematic al Bucureştiului aşa cum este Hotelul Cişmigiu, care a fost cumpărat şi, din 2009, restaurat de compania spaniolă Hercesa, relatează Mediafax.

Institutul Cervantes din Bucureşti s-a deschis oficial în ianuarie 1995 şi a avut sediul în zona Batiştei. Directorul său este Juan Carlos Vidal García.

Institutul Cervantes este o instituţie creată de Spania în anul 1991, cu scopul de a promova şi preda limba spaniolă şi de a difuza cultura Spaniei şi a ţărilor vorbitoare de limba spaniolă. Sediul central al instituţiei se află la Madrid şi la Alcalá de Henares, oraşul unde s-a născut scriitorul Miguel de Cervantes.

Institutul Cervantes este prezent pe patru continente, cu peste 40 de centre.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Bucuresti