Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Întâlnire Ionuţ Lupescu - Gabriela Firea, înainte de alegerile de la FRF. Ce au discutat cei doi (FOTO)

Întâlnire Ionuţ Lupescu - Gabriela Firea, înainte de alegerile de la FRF. Ce au discutat cei doi (FOTO)

Un articol de: - 17 Apr 2018, 10:18
Foto: PMB Eveniment

Primarul General, Gabriela Firea, s-a întâlnit ieri, la sediul Municipalității, cu fostul mare internațional Ionuț Lupescu, cu care a discutat despre o serie de proiecte de dezvoltare a infrastructurii sportive din Capitală.

"Forurile sportive din România au nevoie de oameni tineri, dedicați, cu experiență, care știu ce înseamnă performanță și disciplină sportivă, iar dumneavoastră sunteți unul dintre sportivii model ai acestei țări și de aceea va susțin în competiția în care v-ați angajat pentru a ocupa postul de președinte al Federației Române de Fotbal. Încă de la preluarea mandatului de Primar General am susținut că, pe lângă investițiile în infrastructură, pe lista de priorități a orașului trebuie să se regăsească și sportul. Ne dorim să demarăm în cel mai scurt timp un amplu proces de resuscitare a sportului de masă, pentru că sportul reprezintă sănătatea unei națiuni", a declarat edilul-şef al Capitalei, conform unui comunicat al Primăriei Muncipiului Bucureşti (PMB). 

Gabriela Firea a mai adăugat că noua companie înființată de Municipalitate va construi baze sportive noi sau le va reabilita pe cele existente, astfel încât bucureștenii să beneficieze de o insfrastructură sportivă la cel mai înalte standarde.

(Foto: PMB)

În ceea ce priveşte pregătirile pentru turneul final UEFA 2020, Primarul General a explicat: "Respectăm cu strictețe calendarul pregătirilor pentru meciurile din finala Euro 2020, pe care le va găzdui Bucureștiul, astfel încât aceste competiții de talie internațională să se desfășoare la cel mai înalt nivel. Având în vedere experiența pe care ați avut-o în cadrul UEFA, din poziția de director tehnic pe care ați ocupat-o timp de șapte ani, vă invit să ne oferiți expertiza dumneavoastră în acest proces amplu de organizare și să faceți parte din grupul de lucru constituit în cadrul Municipalității".

La rândul sau, Ionuț Lupescu i-a mulțumit Gabrielei Firea pentru susținere și a apreciat că investițiile Primăriei Capitalei în sportul de performanță reprezintă un model de succes pentru celelalte administrații având în vedere rezultatele obținute de echipa de handbal feminin a CSM în cupele europene.

(Foto: PMB)

"Am susținut, din poziția pe care am ocupat-o în cadrul UEFA,  nominalizarea Bucureștiului ca oraș-gazdă al turneului final UEFA 2020 și voi continua să sprijin toate proiectele Municipalității care sunt menite să promoveze sportul și România în lume. Vă felicit pentru susținerea financiară pe care o acordați echipelor de profesioniști de la CSM care contribuie cu fiecare meci pe care îl câștigă la imaginea sportului romanesc în lume. Copiii au nevoie de modele pentru a fi atrași spre anumite sporturi, așa cum sunt în acest moment Cristina Neagu și Simona Halep", a spus "Kaiserul".

Fostul internațional a mai declarat că unul dintre obiectivele pe care își dorește să le atingă, dacă va câștiga alegerile pentru şefia FRF, este elaborarea unui Plan Național Strategic de Dezvoltare a Sportului, după modelul marilor capitale europene, dar și sporirea măsurilor de securitate pe stadioane, pentru prevenirea oricăror acte de vandalism sau violență.

  

(Foto: PMB)

Citeşte mai multe despre:   Ionut Lupescu,   Gabriela Firea,   FRF,   Primaria Capitalei
 
 
 
Loading...