Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Interpol: Dispariţia avionului Malaysia Airlines, relaționată cu traficul de ființe umane

Interpol: Dispariţia avionului Malaysia Airlines, relaționată cu traficul de ființe umane

Un articol de: - 11 Mar 2014, 14:21
Interpol: Dispariţia avionului Malaysia Airlines, relaționată cu traficul de ființe umane Foto: france24.com Eveniment

Dispariţia avionului companiei Malaysia Airlines nu pare să fie generată de un atac terorist, a anunțat marţi Interpol, potrivit The Guardian.

„Cu cât avem mai multe informaţii, cu atât suntem mai înclinaţi să conchidem că nu este vorba despre un incident terorist", a declarat secretarul general al Interpol, Ronald K. Noble

„Este vorba despre trafic de fiinţe umane", a adăugat el, referindu-se la prezenţa la bordul avionului a cel puţin două persoane care s-au îmbarcat cu paşapoarte europene false.

În prezent, rudele celor 239 de pasageri aflaţi la bord nu au nicio veste despre soarta celor dragi, după ce avionul a dispărut de pe radar cu mai bine de două zile în urmă.

Autoritățile au descoperit că doi pasageri călătoreau cu paşapoarte false. Mai mult, cinci persoane ar fi renunţat să mai urce la bord chiar în ultimul moment.

Posibilele componente ale avionului care aparţinea companiei Malaysia Airlines au fost depistate la aproximativ 80 de kilometri sud-sud-vest de insula Tho Chu.

De asemenea, forţele aeriene vietnameze au descoperit două urme mari de ulei, cu lungimi de 10 kilometri, respectiv 15 kilometri, în zona în care se presupune că s-ar fi prăbuşit avionul companiei Malaysia Airlines. Avionul cu 239 de oameni la bord, s-ar fi prăbuşit în mare.

Mai multe surse militare, citate de presa internaţională, susţin că există o posibilitate reală ca avionul să se fi întors din drum.

Citeşte mai multe despre:   interpol,   atac terorist