Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Interviu cu Ambasadorul Japoniei în România pe tema Acordului de Parteneriat Economic UE-Japonia (VIDEO)

Interviu cu Ambasadorul Japoniei în România pe tema Acordului de Parteneriat Economic UE-Japonia (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 05 Iun 2019, 16:55
Interviu cu Ambasadorul Japoniei în România pe tema Acordului de Parteneriat Economic UE-Japonia (VIDEO) Eveniment

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) desfășoară o campanie de informare a mediului de business, pivind oportunitățile de extindere a afacerilor ca urmare a intrării în vigoare a Acordului de Partenetriat Economic UE-Japonia.

În acest context, Excelența Sa, dl. Hitoshi Nada, Ambasadorul Japoniei în România, a acordat un interviu în exclusivitate pe tema semnificației acestui parteneriat și a implicațiilor directe asupra economiei românești în ansamblu.

Interviu cu Ambasadorul Japoniei în România pe tema Acordului de Partenetriat Economic UE-Japonia

Tema acestui interviu a fost “Acordul de parteneriat economic (APE) UE-Japonia”, iar in cadrul lui s-a discutat despre efectul pe care-l va avea la nivel international si european, efectul asupra relatiilor dintre Japonia si Romania si despre perspectiva dezvoltarii relatiilor de cooperare dintre Japonia si UE. De asemenea, E.S. a anuntat faptul ca imediat dupa intrarea in vigoare a Acordului, taxele vamale pentru sake, bautura japoneza care are cam acelasi continut de alcool cu vinul romanesc, au fost eliminate.

Pentru mai multe informații puteți accesa platforma electronică de informare și dialog pusă la dispoziția mediului de afaceri de CCIR:

https://ccir.ro/ccir-informeaza-si-invita-la-dialog-oamenii-de-afaceri-pe-tema-implementarii-acordului-de-parteneriat-economic-ue-japonia/

Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt