Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cătălin Tolontan: Somităţile din medicină, coadă la uşa SRI pentru a cere imunitate şi protecţie în faţa legii

Cătălin Tolontan: Somităţile din medicină, coadă la uşa SRI pentru a cere imunitate şi protecţie în faţa legii

Un articol de: - 15 Mar 2018, 14:39
Eveniment

Jurnalistul Cătălin Tolontan a comentat într-un material pe blogul său felul cum a decurs prima parte a interviului acordat de către Sebastian Ghiţă din Serbia lui Ion Cristoiu. Acesta remarcă că fostul deputat "e încă siderat că i s-a retras imunitatea", dar spre deosebire de casetele difuzate în ianuarie acesta nu pare furios.

"În cazul fostului om de afaceri, deputat și apropiat al serviciilor secrete, stupoarea că nu mai are protecție s-a transformat din mânie și revanșă în hotărârea lucidă de a-și negocia pielea", remarcă Tolontan.

Jurnalistul remarcă faptul că din acest interviu iese la iveală că "de prin 2013 începând, la ușa lui George Maior se formase o coadă de cetățeni îngrijorați că statul o ia razna". Acesta subliniază că aceste personaje nu trebuie să fie văzuţi drept jurnaliști, oameni de afaceri sau șefi de spitale ci ca sociați ai serviciilor secrete în adevărata operațiune ”Noi suntem statul!”.

Aceştia voiau protecţie şi imunitatea în faţa legii, susţine Tolontan, şi din acest motiv făceau coadă la SRI speriaţi că "DNA a înnebunit".

"În anticamera statului erau bine plasați ”profesorii”, nababii, somitățile, secretarii de stat din Ministerul Sănătății, cei care promiteau că ”tot ce ar avea răniții în Germania au și aici”", arată Tolontan.

Ei dă exemplu în această categorie pe profesorul Mihai Lucan de la Cluj, apropiat al ”grupului de la Cluj"; pe cunoscutul Alexandru Rafila, șeful epidemiologilor din țara cu cele mai rezistente bacterii din Europa; pe managerul Florin Secureanu, doctorand la Academia SRI; sau pe şeful de la ”Sf. Maria”, Narcis Copcă, omul care a investit zeci de milioane de euro pentru transplanturi pe care le-ar fi împiedicat Vlad Voiculescu, dar care nu se fac nici la un an şi jumătate de la plecare "vinovatului de serviciu".

În încheiere, Tolontan susţine că oricât de mult ar ţipa aceşti oameni şi oricâte amintiri ar mai prezenta aceştia nu vor mai putea fugi de justiţie şi nici nu vor mai ajunge să aibă imunitatea pe care au avut-o.

"Oricât de multe amintiri ar avea ei în mânecă, adevărul e că Ghiță, Udrea, Bica, Mazăre, Popoviciu, 
Adamescu și ceilalți fugari nu recunosc, de fapt, dreptul justiției făcute de concetățenii lor de a-i judeca.

O veste proastă pentru ei.

”NOI SUNTEM STATUL!” A EȘUAT

Imunitatea nu se va mai întoarce niciodată", arată Tolontan.
 

Citeşte mai multe despre:   SRI,   Sebastian Ghita,   Catalin Tolontan