Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Investiție inutilă în Olt: Opt parcuri, amenajate într-o comună înconjurată de păduri (VIDEO)

Investiție inutilă în Olt: Opt parcuri, amenajate într-o comună înconjurată de păduri (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 13 Mai 2017, 19:37
Investiție inutilă în Olt: Opt parcuri, amenajate într-o comună înconjurată de păduri (VIDEO) Eveniment

Patru milioane de lei a cheltuit un fost primar din județul Olt pentru a amenaja opt parcuri inutile într-o comună înconjurată de păduri, informează B1 TV. Alei nu există, iar pe bănci nu poţi sta. Acum, edilul recunoaste că investiţia este în zadar.

Comuna Cungrea din judeţul Olt nu are nici asflat, nici canalizare. Cu toate acestea, edilul a considerat că este mai bine să investească bani în opt parcuri în mijlocul pădurii. Patru milioane de lei a plătit primăria pentru construcţia spaţiilor verzi.

Cu toate că investiţia a fost mare, nici măcar materialele folosite nu au fost de calitate. Spre exemplu, băncile nu au scânduri. Asaltat de întrebări, edilul recunoaște că banii puteau fi folosiți și pentru altceva.

În aceaaşi comună celelalte parcuri sunt gândite în același stil neinspirat. Unele sunt amplasate în câmp deschis unde pasc animalele, iar în altele s-au investit sume fabuloase pentru câțiva stâlpi de iluminat. 

Investiție inutilă în Olt: Opt parcuri, amenajate într-o comună înconjurată de păduri

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citeşte mai multe despre:   Olt,   paduri