Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ioan Mang: Sunt de acord că lucrările reprezintă un plagiat, însă acele lucrări prezentate nu sunt ale mele
Exclusiv

Ioan Mang: Sunt de acord că lucrările reprezintă un plagiat, însă acele lucrări prezentate nu sunt ale mele

Un articol de: - 10 Mai 2012, 19:42
Ioan Mang: Sunt de acord că lucrările reprezintă un plagiat, însă acele lucrări prezentate nu sunt ale mele Foto: informatia-zilei.ro Eveniment

Ministrul Educației, Ioan Mang, a declarat, joi, la emisiunea "Aktualitatea B1" difuzată de B1 TV, că lucrările acuzate de plagiat și care au fost prezentate în mediul public nu sunt ale sale, ci doar niște falsuri.

Acesta a precizat că toate lucrările care au fost trimise în Japonia spre a se dovedi dacă sunt copiate nu sunt ale sale. Mang a continuat spunând că acest caz este doar o luptă a fostului Guvern, care încearcă să denigreze Cabinetul USL, cu ajutorul minciunilor.

"Nu, cred că trebuie să lămurim problema. Au spus că lucrările care indicate că ar fi ale mele sunt plagiat, sunt de acord cu asta. Dar lucrările alea nu sunt ale mele. Lucrarea care s-a trimis în Japonia nu este a mea. Toată această acțiune este o luptă a celor care au pierdut puterea împotriva Guvernului USL, care are susținerea populației. Din disperare, au luat mai mulți membri ai Guvernului la atac și atacă cu tot felul de minciuni și de făcături", a spus Mang.

Ministrul Educaţiei, Ioan Mang, este verificat pentru plagiat. Consiliul de Etică din Autoritatea Naţională pentru Cercetare Stiinţifică a anunţat că 2 autori străini îl acuză pe ministru că a copiat 4 din articolele publicate de aceştia peste hotare.

Întreg scandalul de plagiat a pornit după ce președintele PDL, Emil Boc, a prezentat, comparativ, o serie de lucrări ale lui Ioan Mang și o serie de lucrări ale unor cercetători străini, toate acestea fiind aproape identice.

PDL a cerut demisia ministrului Educației pe fondul acestor acuzații de plagiat. Mai mult, se pare că întreaga familie Mang stă sub umbra plagiatului după ce jurnalistul Robert Turcescu a prezentat o lucrare a soției ministrului, Erica Mang, de asemenea acuzată de plagiat.

Ioan Mang: Lucrările plagiate nu îmi aparțin
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Aktualitatea B1,   B1,   Andrei Badin,   ministrul educatiei,   plagiat