Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ioana Mihăilă: Dacă nu ne vaccinăm, ne putem aştepta la un val patru mai intens

Ioana Mihăilă: Dacă nu ne vaccinăm, ne putem aştepta la un val patru mai intens

Un articol de: Raluca Tindeche - 10 Iun 2021, 21:59
Ioana Mihăilă: Dacă nu ne vaccinăm, ne putem aştepta la un val patru mai intens Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Eveniment

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a declarat, joi, la TVR, că dacă nu ne vaccinăm, ”ne putem aştepta la un val patru mai intens”.

”Cred că, dacă nu ne vaccinăm, ne putem aştepta la un val patru mai intens şi, dacă  reuşim să vaccinăm un mare procent al populaţiei şi mai ales al  populaţiei la risc. Ne putem aştepta ca acest val patru să fie uşor gestionabil”, a declarat, joi seară, la TVR, Ioana Mihăilă.

Dacă vorbim de valul patru şi cum ne pregătim, cred  că acele lecţii pe care le-am învăţat în celelalte valuri de până acum  trebuie să ne înveţe să fim  mai flexibili, să nu ajungem într-o extremă sau alta, ne aşteptăm să nu mai  ajungem la această încărcătură de pacienţi pe care am avut-o în valurile doi şi trei, pentru că am avut un procent de persoane vaccinate şi un alt procent de  persoane care au trecut prin infecţie,  motiv pentru care, cel puţin în acest moment,  nu cred că mai este cazul ca spitalele să fie închise pentru pacienţii non-covid”.

 

 

Florin Cîțu: Campania de vaccinare continuă, nu trebuie să ne predăm

 

Premierul Florin Cîțu a declarat joi, la sediul Consiliului Județean Timiș, că trebuie continuată campania de vaccinare cu toate resursele pe care le implică. 

Totodată, el a ținut să feleicite autoritățile din Timiș pentru campania de vaccinare, județul situându-se în top 5 din acest punct de vedere. Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

„Vreau să vă felicit pentru că sunteți în top 5 cu campania de vaccinare, ați făcut o treabă foarte bună , deși ați trecut într-o perioadă dificilă la un moment dat.

Campani a de vaccinare continuă, nu trebuie să ne predăm în acest moment, trebuie să continuăm cu toate resursele pe care le avem și pentru că nu știm sigur dacă a trecut pandemia, voiam să vă felicit pentru acest lucru”, a declarat Florin Cîțu.