Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Klaus Iohannis merge, joi, la Bacău. Pe agendă, participarea la o dezbatere cu tinerii privind viitorul României

Klaus Iohannis merge, joi, la Bacău. Pe agendă, participarea la o dezbatere cu tinerii privind viitorul României

Un articol de: B1.ro - 24 Apr 2018, 20:25
Klaus Iohannis merge, joi, la Bacău. Pe agendă, participarea la o dezbatere cu tinerii privind viitorul României Eveniment

Președintele Klaus Iohannis va ajunge joi la Bacău, acolo unde va vizita societatea comercială Aerostar S.A., Grup Industrial Aeronautic - Bacău, și unde va participa la dezbaterea națională „Viziunea tinerilor pentru viitorul României”

Președintele va merge la Aerostar S.A., liderul local și regional în domeniul fabricației de piese destinate domeniului aviației, în întreținerea de avioane civile și în furnizarea de soluții în domeniul sistemelor defensive aero și terestre.

”De asemenea, acesta va participa la dezbaterea națională „Viziunea tinerilor pentru viitorul României”, în cadrul căreia va avea un dialog cu tinerii despre proiectele lor, cât și despre modul în care aceștia se pot implica în dezvoltarea țării”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

La dezbatere vor fi prezenți peste 300 de oameni, membri ai principalelor structuri de tineret din țară. Evenimentul este organizat în contextul închiderii ediției 2017-2018 a programului Capitala Tineretului din România, aflat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României. În perioada mai 2017 – mai 2018, titlul de Capitală a Tineretului din România a fost deținut de municipiul Bacău.  
 

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   Stiri Bacau