Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment CTP: Domnule Iohannis, era mai pregătită Dăncilă când ați numit-o în funcție?

CTP: Domnule Iohannis, era mai pregătită Dăncilă când ați numit-o în funcție?

Un articol de: - 27 Apr 2018, 13:51
CTP: Domnule Iohannis, era mai pregătită Dăncilă când ați numit-o în funcție? Eveniment

Cristian Tudor Popescu susține solicitarea preşedintelui Iohannis privind demisia premierului Viorica Dăncilă. Jurnalistul este de părere că declarația lui Iohannis este “absolut justificată de prestaţia prim-ministrului”.

Totodată, CTP îi amintește președintelui că el a numit-o în funcție pe Dăncilă deși “toate datele acestei persoane arătau că nu are nici cea mai mică legătură cu posibila funcţie de prim-ministru”.

"Este o declaraţie politică ofensivă, pentru a câştiga capital politic, dar este absolut justificată de prestaţia premierului Dăncilă. (...). Preşedintele Klaus Iohannis cere acum demisia premierului Dăncilă pentru, înţeleg, a fi necorespunzător în funcţie. Întrebarea se pune dacă era mai corespunzător în funcţie premierul Dăncilă atunci când a fost numit de domnul preşedinte. Toate datele acestei persoane arătau că nu are nici cea mai mică legătură cu posibila funcţie de prim-ministru, niciun fel de experienţă de conducere, niciun fel de experienţă relaţională, atât internă cât şi externă, dificultăţi majore de exprimare, până la atât greşeli grave de limbă română, greşeli de logică, până la incapacitatea de a comunica", a afirmat Cristian Tudor Popescu pentru Agerpres.

"Nu are cum să o demită, pentru asta trebuie să cadă Guvernul în Parlament, oricum este majoritate. Preşedintele Klaus Iohannis încearcă să mai câştige nişte capital politic prin această declaraţie cu privire la capacităţile doamnei Dăncilă, dar repet, ele îi erau cunoscute domnului preşedinte de la bun început", a conchis Cristian Tudor Popescu.

Citeşte mai multe despre:   Cristian Tudor Popescu