Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Preşedintele Klaus Iohannis participă, joi, la Bacău, la o dezbatere a tinerilor privind viitorul ţării

Preşedintele Klaus Iohannis participă, joi, la Bacău, la o dezbatere a tinerilor privind viitorul ţării

Un articol de: - 26 Apr 2018, 09:44
Preşedintele Klaus Iohannis participă, joi, la Bacău, la o dezbatere a tinerilor privind viitorul ţării Eveniment

Klaus Iohannis efectuează, joi, o deplasarea la Bacău unde va participa la închiderea ediţiei 2017-2018 a programului Capitala Tineretului din România.

Cu această ocazie, şeful statului va vizita societatea comercială Aerostar S.A. şi va participa la dezbaterea naţională „Viziunea tinerilor pentru viitorul României”, în cadrul căreia va avea un dialog cu tinerii despre proiectele lor, cât şi despre modul în care aceştia se pot implica în dezvoltarea ţării, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Societatea comercială Aerostar S.A., Grup Industrial Aeronautic – Bacău este lider local şi regional în domeniul fabricaţiei de piese destinate domeniului aviaţiei, în întreţinerea de avioane civile şi în furnizarea de soluţii în domeniul sistemelor defensive aero şi terestre.

“Evenimentul este organizat în contextul închiderii ediţiei 2017-2018 a programului Capitala Tineretului din România, aflat sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României. În perioada mai 2017 – mai 2018, titlul de Capitală a Tineretului din România a fost deţinut de municipiul Bacău. La dezbatere vor fi prezenţi peste 300 de participanţi, membri ai principalelor structuri de tineret din ţară”, se mai arată în comunicat.
 

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   Stiri Bacau