Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Klaus Iohannis, mesaj pentru guvernanţi: "E nevoie rapid de măsuri concrete pentru a rezolva problemele cronice ale sistemului sanitar românesc"

Klaus Iohannis, mesaj pentru guvernanţi: "E nevoie rapid de măsuri concrete pentru a rezolva problemele cronice ale sistemului sanitar românesc"

Un articol de: - 17 Apr 2018, 16:46
Klaus Iohannis, mesaj pentru guvernanţi: "E nevoie rapid de măsuri concrete pentru a rezolva problemele cronice ale sistemului sanitar românesc" Eveniment

Preşedintele Klaus Iohannis a decorat, marţi, mai multe spitale şi cadre medicale în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Palatul Cotroceni.
Cu această ocazie, şeful statului a transmis un mesaj şi către guvernanţi, fără a îi numi, cerându-le măsuri pentru rezolvarea problemor cronice din sistemul de sănătate.

"Când vorbim despre viitor, vorbim despre tineri medici, cărora le revine datoria de a duce mai departe numele predecesorilor lor și reputația spitalelor în care s-au format, dar şi despre proiectele şi obiectivele pe care ni le-am asumat în plan extern.

Viitorul înseamnă acces universal la actul medical și un nou concept bazat pe prevenție, medicină personalizată, inovare și sustenabilitate.

Pentru atingerea acestor obiective, este nevoie rapid de măsuri concrete pentru a rezolva problemele cronice ale sistemului sanitar românesc", a afirmat Klaus Iohannis.

În cadrul ceremoniei au fost decernate următoarele decoraţiuni: Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Comandor Spitalului Județean de Urgență, municipiul Miercurea Ciuc, și Spitalului Clinic nr. 1 Căi Ferate Witting, municipiul București; Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Ofițer Spitalului Clinic „Prof. Dr. Theodor Burghele”, municipiul București, și Spitalului Clinic de Pediatrie, municipiul Sibiu; Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler Spitalului Militar de Urgență „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, municipiul București, Centrului Național Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie pentru copii „Dr. Nicolae Robănescu”, municipiul București, și Spitalului Județean de Urgență, municipiul Vaslui.
 

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis